Libnet.ro
UNICEF

11:45

Coldea l-a santajat pe Victor Ponta pentru a o numi pe Kovesi la sefia DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Coldea l-a santajat pe Victor Ponta pentru a o numi pe Kovesi la sefia DNA

ACTUALIZARE 08:25 Basescu: Iohannis trebuie sa se gandeasca la solutii pentru a scoate SRI si DNA din scandal Fostul sef de stat Traian Basescu a afirmat, joi seara, ca declaratiile recente ale fostului deputat Sebastian Ghita trebuie investigate si ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa gaseasca solutii pentru a scoate SRI si DNA din acest scandal. *ACTUALIZARE 08:18 Basescu: Nu avem procuror general sa-i ia pe Kovesi si pe Coldea in noaptea asta? --------- Fostul deputat Sebastian Ghita sustine, intr-o noua inregistrare difuzata joi de Romania TV, ca generalul Florian Coldea de la SRI l-a santajat pe Victor Ponta pe vremea cand acesta era premier pentru a propune numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al DNA. continuă pe Ziarul Bursa

BASESCU: Daca GHITA are dreptate si COLDEA si KOVESI chiar l-au SANTAJAT pe PONTA, atunci e doar o solutie - ARESTAREA! (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca, daca afirmatiile lui Sebastian Ghita sunt corecte, iar Victor Ponta chiar a fost santajat, atunci Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea ar trebui arestati. Icir.

Nu se astepta la asa ceva: Ce LOVITURI NAUCITOARE a primit Victor Ponta de la Liviu Dragnea

Lovitura dupa lovitura pentru fostul premier Victor Ponta, in contextul anuntarii componentei cabinetului Sorin Grindeanu. Potrivit Stiripesurse. ro, cea mai grea palma primita de Ponta de la.

Marius Dunca, demis dupa tragedia de la Colectiv de Victor Ponta, a fost avizat de comisia de specialitate pentru Ministerul Tineretului: Am fost numit politic, am fost demis politic

Fostul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului ANPC), Marius Dunca, demis de Victor Ponta dupa incendiul din Colectiv, a fost propus in functia de ministru al Tineretului si Sportului.

Victor Ponta, pe urmele lui Igor Dodon: Daca Iohannis i-ar retrage si cetatenia romana lui Basescu, as avea un motiv sa il laud

Subiectul privind retragerea cetateniei Republicii Moldova lui Traian Basescu a devenit subiect de comentarii si pentru unii politicieni de la Bucuresti. Fostul premier roman Victor Ponta ii solicita lui Klaus Iohannis, intr-o postare pe Facebook, sa-i retraga lui Basescu inclusiv cetatenia Romaniei.

Sebastian Ghita: Victor Ponta a fost santajat de generalul Coldea sa o numeasca pe Kovesi la DNA

Sebastian Ghita sustine, intr-o noua inregistrare difuzata de Romania TV, ca Victor Pontea a fost santajat de generalul SRI Florian Coldea sa o numeasca pe Laura Codruta Kovesi in fruntea DNA, amenintadu-l pe premierul de atunci ca ii va anula vizita in SUA in apropierea alegerilor prezidentiale, ceea ce il va distruge.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )