Libnet.ro
UNICEF

18:00

Coldplay, donatie de peste 12.000 de euro pentru cercetarea unei boli grave a sistemului nervos

Adevărul Adevărul,
Coldplay, donatie de peste 12.000 de euro pentru cercetarea unei boli grave a sistemului nervos

Formatia britanica Coldplay a donat 10. 000 de lire sterline 12. 643 de euro) unui fan care sufera de boala neuronului motor, relateaza site-ul nme. com. continuă pe Adevărul

Coldplay, donatie de peste 12.000 de eruo pentru cercetarea unei boli grave a sistemului nervos

Formatia britanica Coldplay a donat 10. 000 de lire sterline 12. 643 de euro) unui fan care sufera de boala neuronului motor, relateaza site-ul nme. com.

Manchester United a oferit 45 milioane de euro pentru Arturo Vidal

Oficialii clubului Manchester United au facut o oferta de 45 de milioane de euro pentru achizitionarea mijlocasului chilian al echipei Juventus Torino, Arturo Vidal, relateaza The Mirror. Noul tehnician al.

UPDATE Ion Smeeianu a incasat 436.578 lei anul trecut ca director general si administrator al Postei Romane, echivalentul unui venit lunar de peste 8200 euro/Noua conducere a Postei nu intentioneaza sa mai faca concedieri in acest an

Ion Smeeianu, revocat luna trecuta de la conducerea Postei Romane, a incasat in 2013, ca director general si administrator al acestei companii, venituri salariale de 436. 578 lei, echivalentul unui venit lunar de 8. 232 euro, potrivit declaratiei sale de avere completate in 4 iulie 2014. Posta Romana a comunicat joi catre HotNews. ro ca avand in vedere conditiile in care a parasit conducerea companiei, fostul Director General al Postei Romane, Ion Smeeianu, nu a beneficiat de nici o suma de bani cu titlu de salarii compensatorii. Revocarea sa din functie a venit pe fondul protestelor postasilor din luna mai si a scandalului legat de plata unei compensatii de 60. 000 de euro catre Rosita Alexe, directorul executiv juridic al companiei la incetarea raporturilor de munca. UPDATE Noua conducere a Postei Romane a comunicat catre HotNews. ro ca nu intentioneaza sa opereze disponibilizari suplimentare celor efectuate in 2013. Pana la acest moment, nu s-a ajuns la un acord privind cresteri salariale in randul postasilor.

Enel ar putea obtine doua miliarde de euro pentru activele din Romania

Listarea Electrica SA, care a atras 435 milioane de euro, va ajuta Enel sa-si vanda activele din Romania si Slovacia pentru 4,4 miliarde de euro, apreciaza analistii citati de Bloomberg.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2048 seconds )