Libnet.ro
UNICEF

21:00

Comandantul suprem al Fortelor Aliate din Europa: Rusia poate cauza probleme Romaniei

B1 B1,
Comandantul suprem al Fortelor Aliate din Europa: Rusia poate cauza probleme Romaniei

Comandantul suprem al Fortelor NATO in Europa, generalul american Philip Breedlove, a inceput marti o vizita oficiala la Bucuresti si va ramane in Romania pana joi, pentru a participa la Conferinta. continuă pe B1

Klaus Iohannis se intalneste marti cu comandantul suprem al Fortelor Aliate din Europa, generalul Philip M. Breedlove

Presedintele Klaus Iohannis va avea marti o intrevedere cu comandantul suprem al Fortelor Aliate din Europa, generalul Philip M. Breedlove, informeaza Administratia Prezidentiala. intalnirea va avea loc la.

Iohannis se intalneste, marti, cu seful Fortelor Aliate din Europa

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, cu comandantul suprem al Fortelor Aliate din Europa SACEUR), generalul Philip M. Breedlove, informeaza Administratia Prezidentiala.

Romania ar putea gazdui echipamente militare grele ale NATO. Gen Breedlove, comandantul fortelor aliate in Europa: NATO va lua o decizie in curand / Ministrul Mircea Dusa: Sunt discutii deja la nivel tehnic vizavi de pre-pozitionare

Comandantul suprem al fortelor aliate din Europa SACEUR) Generalul Philip M. Breedlove, aflat marti in vizita oficiala la Bucuresti, a declarat ca NATO va decide in curand daca Romania va gazdui echipamente militare grele ale aliantei, informeaza Reuters. Ulterior, ministrul roman al Apararii, Mircea Dusa, a declarat, dupa intalnirea cu generalul american, ca sunt discutii la nivel tehnic privind pre-pozitionarea in Romania de tehnica grea de lupta.

Comandantul NATO in Europa, Philip Breedlove, in vizita oficiala la Bucuresti

Comandantul Suprem al Fortelor Aliate din Europa, generalul american Philip Breedlove, se intalneste astazi cu ministrul Apararii, cu presedintele Klaus Iohannis si cu premierul Victor Ponta. Generalul american.

Klaus Iohannis il primeste marti pe gen. Philip Breedlove, comandantul fortelor NATO in Europa

Presedintele Klaus Iohannis il va primi marti, la Palatul Cotroceni, pe generalul Philip M. Breedlove, comandantul suprem al fortelor aliate din Europa SACEUR).

NATO va decide in curand daca Romania va gazdui echipamente militare grele

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a declarat, marti, ca sunt discutii la nivel tehnic privind pre-pozitionarea in Romania de tehnica grea de lupta, in timp ce generalul Philip Breedlove, comandantul suprem al Fortelor Aliate din Europa, a precizat ca o decizie in acest sens va fi anuntata in curand.

Romania, gazda conferintei EUCOM a sefilor de state majore din Europa Centrala. Generalul Breedlove, prezent la eveniment

Conferinta Comandamentului European al Fortelor Armate ale SUA EUCOM) cu sefii apararii din Europa Centrala se va desfasura, miercuri si joi, la Bucuresti, la eveniment participand si generalul Philip.

Sefii apararii din Europa Centrala se reunesc maine, la Bucuresti

Conferinta Comandamentului European al Fortelor Armate ale Statelor Unite ale Americii cu sefii apararii din Europa Centrala se va desfasura, in zilele de 1 si 2 aprilie, in Bucuresti.

Bucurestiul, orasul din Europa afectat cel mai mult de ambuteiaje

Bucurestiul este orasul din Europa cel mai afectat de ambuteiaje, fiind urmat de capitala Poloniei, in timp ce, la nivel mondial, Istanbul si Mexico City sunt orasele afectate cel mai mult de traficul rutier.

Fluctuatii pe pietele din Europa, avans in SUA

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat vineri, pe fondul tensiunilor din Yemen.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )