Libnet.ro
UNICEF

09:45

Combaterea poluarii din Capitala, prioritara pentru ministrul Mediului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Combaterea poluarii din Capitala, prioritara pentru ministrul Mediului

Bucurestiul trebuie sa devina un oras smart, in care regulile de mediu sa fie respectate, iar echipe mixte de control formate din comisarii de mediu, reprezentanti ai Politiei locale si ai Politiei Romane vor actiona, incepand cu data de 1 februarie, impotriva tuturor celor care depoziteaza ilegal deseuri, a afirmat, ieriri, Tanczos Barna, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, in cadrul unei intalniri de lucru online, cu primarii din Capitala. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Cadavrele a doi pacienti, incurcate la Spitalul Floreasca din Capitala: O familie ar fi primit si ingropat trupul altei persoane

Familia unui pacient mort de COVID-19 nu a reusit sa ridice cadavrul acestuia de la Spitalul Floreasca din Capitala, unde a fost anuntata ca trupul neinsufletit nu a fost gasit. Conform reprezentantilor spitalului, cel mai probabil cadavrul a fost ridicat de o alta familie, iar Politia va face o ancheta, in conditiile in care trupul trebuie deshumat si predat rudelor.

Incendiu in Sectorul 2 din Capitala! O casa cu doua etaje a fost curprinsa de flacari: Erau degajari mari de fum!

Mansarda unei case din Sectorul 2 a fost curprinsa de flacari, pe strada Paul Greceanu. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a stinge focul. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, iar cauza incendiului este momentan necunoscuta.

Incendiu in Sectorul 2 din Capitala! O casa cu doua etaje a fost cuprinsa de flacari: Erau degajari mari de fum!

Mansarda unei case din Sectorul 2 a fost cuprinsa de flacari, pe strada Paul Greceanu. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a stinge focul. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, iar cauza incendiului este momentan necunoscuta.

Suspect, plasat sub control judiciar, dupa ce ar fi agresat sexual o femeie in scara unui bloc din Capitala

Dupa aproape jumatate de an de cercetari, unbarbat suspectat ca ar fi agresat sexual o femeiein scara unui bloc din sectorul 6 al Capitalei, a fost retinut, ulterior fiind plasat sub control.

Un cuplu a fost injunghiat intr-un bloc din Bucuresti. Motivul pentru care atacatorul a recurs la acest gest

O femeie din Bucuresti si partenerul ei de viata au fost injunghiati, in cursul zilei de marti, chiar de fostul iubit al femeii. intreaga scena s-a petrecut intr-un bloc din sectorul 5 al.

Olanda si Germania refuza intrarea cetatenilor din Marea Britanie pentru calatorii neesentiale

Mai multor cetateni britanici li s-a refuzat intrarea in Olanda de la 1 ianuarie, deoarece Marea Britanie nu mai este scutita de restrictiile legate de Covid privind calatoriile neesentiale din afara UE de cand a parasit blocul, potrivit The Guardian.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2684 seconds )