Libnet.ro
UNICEF

14:00

Comertul global a inregistrat cel mai mare declin din ultimii 10 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comertul global a inregistrat cel mai mare declin din ultimii 10 ani

Comertul global s-a angajat pe o puternica tendinta negativa in ultimele luni, conform datelor publicate de institutul olandez CPB in cadrul raportului World Trade Monitor. continuă pe Ziarul Bursa

Un nou SOC pe piata valutara. Dolarul atinge CEL MAI MARE nivel din ultimii doi ani

Bomba pe piata valutara. Dolarul american atinge maximul ultimilor doi anii. BNR anunta, joi, un curs de referinta pentru dolar de 4,2312 lei. Euro a fost cotat la 4,7603 lei, iar francul elvetian la.

FMI: Razboiul comercial dintre SUA si China reprezinta cel mai mare risc la adresa stabilitatii mondiale

Razboiul comercial dintre SUA si China reprezinta cel mai mare risc la adresa stabilitatii pe plan global si este necesara stabilitate fiscala pentru a raspunde socurilor economice din Europa, a afirmat luni prim-adjunctul directorului general al Fondului Monetar International, David Lipton, transmite Reuters.

FMI: Razboiul comercial SUA - China, cel mai mare risc al stabilitatii mondiale

Razboiul comercial dintre SUA si China reprezinta cel mai mare risc cu privire la stabilitatea globala si pentru a raspunde socurilor economice din Europa este necesara o stabilitate fiscala, a declarat prim-adjunctul directorului general al Fondului Monetar International, David Lipton, potrivit Reuters.

Cum identificam cel mai bun broker din Romania?

Va intereseaza tranzactionarea online pe pietele internationale? Iata care sunt conditiile pe care ar trebui sa le indeplineasca cel mai bun broker din Romania! and * Ce este un broker Forex? and * Cum definim cel mai bun broker din Romania? and * Reglementarea brokerului si garantarea securitatii fondurilor and * Comisioanele si spreadul brokerului and * Platforma de tranzactionare oferita de broker.

Cum se prepara cel mai mare burger din Baia Mare. Ajunge sa cantareasca un kilogram, cu tot cu garnitura

Huuugee Burger este vedeta din meniul al unui restaurant din Baia Mare. Mai exact, bucatarul acestui local face cel mai mare burger din oras, iar numarul celor curiosi de gustul acestui preparat este in continua crestere.

Parintele Iustin Parvu: Acesta este cel mai mare rau care bantuie Romania!

Parintele Iustin Parvu explica in cartea Ne vorbeste Parintele Justin care este cel mai rau lucru care bantuie Romania. Sa nu ne miram de ce exista o asa mare degradare in societatea de astazi. Tineretul.

Cum arata cel mai mare Tyrannosaurus rex gasit vreodata

Paleontologii au descoperit cea mai mare fosila de Tyrannosaurus rex de pana acum, care ne arata cat de mare era dinozaurul care ne-a terifiat pe toti in filmele Jurassic Park. Fosila a fost.

Istoria romaneasca a unei industrii de peste 100 de ani: distrusa de stat, reinviata de privat. Ram Addanki (BAT): Am devenit al doilea cel mai mare contribuitor la bugetul de stat si un angajator strategic

Pe bulevardul Regiei, chiar langa pasajul Basarab, terenul fostei Regii Autonome a Tutunului din Bucuresti zace abandonat. in perioada regimului comunist aici se produceau tigarile Carpati, Snagov sau Marasesti. Dupa revolutie, Societatea Nationala Tutunul Romanesc, care detinea si aceasta fabrica, a fost privatizata, ajungand in portofoliul firmei Interagro, controlata de controversatul om de afaceri Ioan Niculae. in 2012 societatea a initiat un proiect imobiliar urias acolo, ce viza construirea a doua turnuri de 30 si 35 de etaje, un parc cultural si un cartier rezidential, insa totul a ramas la stadiul de proiect, din cauza unor litigii cu statul in ceea ce priveste achitarea datoriilor SNTR. Cat despre producerea tigarilor, fosta industrie romaneasca a murit.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 19 - 26 MARTIE Crestere de 5,92% pentru actiunile Romgaz

Afisand o crestere de 5,92%, in intervalul 19 - 26 martie, in raport cu moneda euro, actiunile producatorului de gaze naturale Romgaz SNG) reprezinta titlurile cu cel mai bun parcurs din randul emitentilor care compun indicele BET, ce a inregistrat un avans de 1,21%, in perioada mentionata.

Cine a primit premiul pentru cel mai bun profesor din lume

In fiecare an, se organizeaza Global Teacher Prize unde este recunoscut impactul unui profesor asupra studentilor lor si comunitatilor din care fac parte. La editia din 2019, castigatorul.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )