Libnet.ro
UNICEF

14:00

Comisarul european pentru Extindere, Stefan Fle, viziteaza luni Romania

Hotnews Hotnews,
Comisarul european pentru Extindere, Stefan Fle, viziteaza luni Romania

Comisarul european pentru Extindere si Politica de vecinatate, Stefan Fule, efectueaza luni o vizita in Romania, informeaza Reprezentanta Comisiei Europene. continuă pe Hotnews

Comisarul european pentru extindere si politica de vecinatate, Stefan Fule, va vizita luni Romania

Stefan Fule, comisarul european pentru extindere si politica de vecinatate, va face, luni, o vizita in Romania. Oficialul european va fi primit de resedintele Traian Basescu, dar va avea intrevederi si.

intrevedere cu Comisarul european pentru extindere si politica de vecinatate la Camera Deputatilor

Membri ai Comisiilor de afaceri europene si de politica externa din Parlamentul Romaniei vor avea luni o intrevedere cu stefan Fule, Comisarul european pentru extindere si politica de vecinatate, conform unui comunicat de presa.

MAI: Comisarul european Malmstrom a confirmat indeplinirea criteriilor de aderare la Schengen

Cecilia Malmstrom, comisarul european pentru afaceri interne, a confirmat indeplinirea, de catre Romania si Bulgaria, a tuturor criteriilor de aderare la Schengen si a reiterat necesitatea adoptarii unei decizii.

MAI: Comisarul european Malmstrom a confirmat indeplinirea criteriilor de aderare la Schengen.

Comisarul european pentru afaceri interne, Cecilia Malmstrom, a confirmat indeplinirea, de catre Romania si Bulgaria, a tuturor criteriilor de aderare la Schengen si a reiterat necesitatea adoptarii unei decizii pozitive cat mai curand posibil, informeaza MAI. Intr-un comunicat remis MEDIAFAX, Ministerul Administratiei si Internelor MAI) arata ca joi, la Consiliul JAI de la Luxembourg, statele membre au abordat si subiectul aderarii Romaniei la spatiul Schengen, presedintia cipriota .

Fostul comisar european pentru Sanatate, John Dalli, va depune o plangere pe numele lui Jose Manuel Barroso

John Dalli, comisarul european pentru Sanatate care a demisionat saptamana trecuta din functie, va depune o plangere pe numele lui Jose Manuel Barroso. Dalli il acuza pe presedintele Comisiei Europene ca l-a.

MAI: Comisarul european Malmstrom a confirmat indeplinirea criteriilor de aderare la Schengen

Comisarul european pentru afaceri interne, Cecilia Malmstrom, a confirmat indeplinirea, de catre Romania si Bulgaria, a tuturor criteriilor de aderare la Schengen si a reiterat necesitatea adoptarii unei decizii pozitive cat mai curand posibil, informeaza MAI.

Doi iranieni au primit Nobelul european pentru Pace

Parlamentul European a decernat vineri premiul Saharov, un echivalent al Nobelului pentru Pace european, relateaza AFP. Cei doi castigatori sunt regizorului iranian Jafar Panahi si compatrioata acestuia, avocata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )