Libnet.ro
UNICEF

18:15

Fostul comisar european pentru Sanatate, John Dalli, va depune o plangere pe numele lui Jose Manuel Barroso

Antena3 Antena3,
Fostul comisar european pentru Sanatate, John Dalli, va depune o plangere pe numele lui Jose Manuel Barroso

John Dalli, comisarul european pentru Sanatate care a demisionat saptamana trecuta din functie, va depune o plangere pe numele lui Jose Manuel Barroso. Dalli il acuza pe presedintele Comisiei Europene ca l-a. continuă pe Antena3

Fostul comisar european John Dalli va contesta in instanta decizia lui Barroso de a-l obliga sa demisioneze

Fostul comisar european John Dalli, care a demisionat saptamana trecuta din cauza suspiciunilor privind implicarea sa intr-un caz de trafic de influenta, a anuntat in cadrul unei conferinte de presa desfasurate in fata sediului Comisiei Europene ca va contesta in instanta decizia presedintelui CE, Jose Manuel Barroso, de a-l obliga sa demisioneze. Voi contesta in instanta decizia luata de presedintele CE, Jose Manuel Barroso, a ma face sa demisionez, le-a spus John Dalli jurnalistilor, potrivit Agerpres.

Fostul comisar european Dalli va contesta in instanta decizia lui Barroso de a-l obliga sa demisioneze

Fostul comisar european John Dalli, care a demisionat saptamana trecuta din cauza suspiciunilor privind implicarea sa intr-un caz de trafic de influenta, a anuntat in cadrul unei conferinte de presa desfasurate in fata sediului Comisiei Europene ca va contesta in instanta decizia presedintelui CE, Jose Manuel Barroso, de a-l obliga sa demisioneze, relateaza HotNews. ro.

Seful comisiei de supraveghere a OLAF a demisionat dupa acuzatiile de frauda aduse comisarului John Dalli

Presedintele comisiei de supraveghere a Oficiului european de lupta antifrauda OLAF), Christiaan Timmermans, a demisionat, in urma scandalului de frauda in care este implicat fostul comisar John Dalli, scrie EU.

Seful comisiei de supraveghere a OLAF DEMISIONEAZA in legatura cu dosarul John Dalli.

Presedintele comisiei de supraveghere a Oficiului european de lupta antifrauda OLAF), Christiaan Timmermans, a demisionat, afirmand ca a fost dat la o parte in dosarul fostului comisar John Dalli, potrivit editiei electronice de miercuri a cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung, scrie Mediafax. Potrivit cotidianului, Timmermans si-a anuntat demisia in cadrul unei reuniuni a comitetului sau in care a fost tinta a numeroase critici. Surse apropiate acestei misiuni independente au amintit .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )