Libnet.ro
UNICEF

12:00

Doi iranieni au primit Nobelul european pentru Pace

Antena3 Antena3,
Doi iranieni au primit Nobelul european pentru Pace

Parlamentul European a decernat vineri premiul Saharov, un echivalent al Nobelului pentru Pace european, relateaza AFP. Cei doi castigatori sunt regizorului iranian Jafar Panahi si compatrioata acestuia, avocata. continuă pe Antena3

Iranienii Jafar Panahi si Nasrin Sotoudeh, distinsi cu premiul Saharov, un echivalent al Nobelului pentru Pace

Regizorul iranian Jafar Panahi si compatrioata acestuia, avocata Nasrin Sotoudeh, au fost distinsi vineri cu premiul Saharov, un echivalent al Nobelului pentru Pace european, de catre Parlamentul European, transmite.

intrevedere cu Comisarul european pentru extindere si politica de vecinatate la Camera Deputatilor

Membri ai Comisiilor de afaceri europene si de politica externa din Parlamentul Romaniei vor avea luni o intrevedere cu stefan Fule, Comisarul european pentru extindere si politica de vecinatate, conform unui comunicat de presa.

Comisarul european pentru extindere si politica de vecinatate, Stefan Fule, va vizita luni Romania

Stefan Fule, comisarul european pentru extindere si politica de vecinatate, va face, luni, o vizita in Romania. Oficialul european va fi primit de resedintele Traian Basescu, dar va avea intrevederi si.

Comisarul european pentru Extindere, Stefan Fle, viziteaza luni Romania

Comisarul european pentru Extindere si Politica de vecinatate, Stefan Fule, efectueaza luni o vizita in Romania, informeaza Reprezentanta Comisiei Europene.

Fostul comisar european pentru Sanatate, John Dalli, va depune o plangere pe numele lui Jose Manuel Barroso

John Dalli, comisarul european pentru Sanatate care a demisionat saptamana trecuta din functie, va depune o plangere pe numele lui Jose Manuel Barroso. Dalli il acuza pe presedintele Comisiei Europene ca l-a.

Doi profesori din Oradea, arestati pentru trafic cu produse etnobotanice

Doi profesori de educatie fizica din Oradea au fost retinuti, alaturi de alte trei persoane, pentru trafic cu produse etnobotanice, fiind suspectati ca au folosi societati paravan pentru a vinde substante cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )