Libnet.ro
UNICEF

10:00

Comisia de ancheta privind frauda bancara cere Procuraturii deschiderea unui dosar penal pe numele lui Iurie Leanca

Adevărul Adevărul,
Comisia de ancheta privind frauda bancara cere Procuraturii deschiderea unui dosar penal pe numele lui Iurie Leanca

Presedintele Comisiei parlamentare de acheta privind frauda bancara, deputatul Alexandru Slusari, a anuntat ca dupa audierile de joi, 25 iulie, Comisia a decis sa inainteze la Procuratura Generala primul demers privind deschiderea unui dosar penal pe numele mai multor persoane de demnitate publica, pana la intocmirea raportului final. continuă pe Adevărul

VIDEO Dorin Dragutanu, audiat de comisia parlamentara de ancheta privind frauda bancara. Slusari: Ex-guvernatorul BNM paseaza responsabilitatea

Fostul guvernator al Bancii Nationale Dorin Dragutanu paseaza pe Guvern responsabilitatea pentru devalizarea sistemului bancar. Declaratia a fost facuta de catre Alexandru Slusari, presedintele comisei parlamentare de ancheta, dupa audierile din 23 iulie, transmite IPN.

Alexandru Slusari: Raportul privind frauda bancara ar putea fi prezentat in Parlament la prima sedinta din toamna

Raportul Comisiei parlamentare de ancheta privind frauda bancara ar putea fi prezentat la prima sedinta a legislativului din noua sesiune. Declaratia a fost facuta de presedintele Comisiei, Alexandru Slusari, la emisiunea O nas de la postul Jurnal TV.

Microsoft achita 25 de milioane de dolari in ancheta privind acte de coruptie la contracte in Ungaria

Compania americana Microsoft a acceptat sa achite 25 de milioane de dolari 22,29 milioane euro) pentru solutionarea unui litigiu cu Administratia SUA privind incalcarea reglementarilor anticoruptie in vederea obtinerii unor contracte in Ungaria.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )