Libnet.ro
UNICEF

15:15

Comisia Europeana aloca peste 4 milioane de euro celor care vin cu proiecte care contribuie la sprijinirea jurnalismului de investigatie

B1 B1,
Comisia Europeana aloca peste 4 milioane de euro celor care vin cu proiecte care contribuie la sprijinirea jurnalismului de investigatie

Comisia Europeana a lansat un apel pentru depunerea proiectelor pentru sustinerea libertatii presei si a jurnalismului de investigatie in Europa, se arataintr-un comunicat de presa, de marti, al. continuă pe B1

Comisia Europeana reia sprijinul bugetar acordat Republicii Moldova

Comisia Europeana a reluat astazi sprijinul bugetar acordat Republicii Moldova, alocand suma de 14,54 milioane de euro pentru a sustine punerea in aplicare a Acordului de liber schimb UE-Moldova, finantarea programelor de educatie si formare profesionala si punerea in aplicare a Planului de actiune pentru liberalizarea regimului de vize.

Comisia Europeana, multumita de noua putere de la Chisinau, reia dupa doi ani sprijinul bugetar acordat R. Moldova

Comisia Europeana a reluat marti sprijinul bugetar acordat Republicii Moldova, alocand suma de 14,54 milioane de euro pentru a sustine punerea in aplicare a Acordului de liber schimb UE-Moldova, finantarea programelor de educatie si formare profesionala si punerea in aplicare a Planului de actiune pentru liberalizarea regimului de vize, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar, citat de Agerpres.

UE isi reia sprijinul bugetar acordat Republicii Moldova si aloca aproape 15 milioane de euro

Comisia Europeana a reluat marti sprijinul bugetar acordat Republicii Moldova, alocand suma de 14,54 milioane de euro pentru a sustine punerea in aplicare a Acordului de liber schimb UE-Moldova, finantarea programelor de educatie si formare profesionala si punerea in aplicare a Planului de actiune pentru liberalizarea regimului de vize.

INCEPAND DE ASTAZI, AFIR aloca 45,9 milioane euro pentru dezvoltarea fermelor mici

13,7 milioane de euro, disponibili doar pentru fermele din zona montana, conform institutiei * Adrian Chesnoiu, directorul general AFIR: Din pacate, raportat la nevoia de finantare a micilor fermieri, fondurile sunt insuficiente * Potrivit Agentiei, in aceasta noua sesiune, 3. 060 de fermieri vor beneficia de finantare prin PNDR cate 15. 000 de euro) Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) a anuntat lansarea sesiunii de primire a solicitarilor de finantare pentru dezvoltarea fermelor mici, prin submasura 6. 3 din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 PNDR 2020).

Proiect din fonduri europene in valoare de peste 2 milioane de euro pentru modernizarea policlinicii Spitalului Blaj

Ambulatoriul Spitalului Municipal din Blaj va fi complet transformat, in decurs de doi ani, printr-un nou proiect european. Luni, 22 iulie, la sediul ADR Centru din Alba Iulia, a avut loc semnarea contractului de finantare pentru proiectul Extindere si dotare Ambulatoriu Spital Municipal Blaj, in valoare totala de peste 10 milioane lei.

Romanii cheltuie 820 de milioane de euro pe bunuri de care nu au nevoie

80% dintre romani depoziteaza in locuintele lor bunuri in valoare de 820 milioane de euro, se arata intr-un studiu derulat de catre o companie de cercetare si o firma de anunturi online.

O firma IT pentru fermieri fondata de un inginer roman a luat 7 milioane de euro, finantare

O firma IT care dezvolta tehnologii pentru afacerile agricole agtech), fondata in Elvetia de un grup de antreprenori printre care se afla si un inginer roman, a obtinut recent o investitie de circa 7 milioane de euro.

Fondul de investitii Morphosis Capital ajunge la un buget de 50 milioane Euro pentru finantarea IMM-urilor romanesti

Fondul de private equity Morphosis Capital Fund I, fondat de 4 antreprenori romani, a atins pragul de 50 de milioane de euro la mai putin de un an de la lansarea sa pe piata. Bugetul este destinat IMM-urilor locale ce activeaza in patru sectoare.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )