Libnet.ro
UNICEF

19:45

Comisia Europeana ameninta Romania cu sanctiuni pentru barierele la exportul gazelor

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana ameninta Romania cu sanctiuni pentru barierele la exportul gazelor

Comisia Europeana deruleaza proceduri de infringement impotriva Romaniei, cerand tarii sa elimine barierele la exportul gazelor naturale, a informat joi Executivul comunitar. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana ofera 47 de milioane de euro pe an producatorilor romani de vin, pana in 2018

Producatorii romani de vin pot accesa fonduri in valoare totala de 47,7 de euro pe an, de la Comisia Europeana, in perioada 2014-2018, potrivit unei hotarari adoptate miercuri de Guvern, privind aplicarii acestei scheme in Romania.

Infringement impotriva Romaniei pe exportul de gaze

Comisia Europeana CE) a lansat astazi un aviz motivat infringement) impotriva tarii noastre, din cauza unor bariere nejustificate in calea exporturilor de gaze naturale, precizand ca autoritatile romane au la dispozitie doua luni pentru reglementarea situatiei, in caz contrar fiind pasibile de o trimitere in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE).

Romania risca infringement din cauza spatiului aerian comun cu Bulgaria

Comisia Europeana CE) a cerut oficial Romaniei si altor 17 tari sa imbunata and teasca blocurile func and tionale de spa and tiu aerian FAB) din care fac parte, precizand ca FAB reprezinta un spa and tiu aerian comun care and tine cont de fluxurile de trafic aerian, nu de grani and tele existente intre state, conform unui comunicat remis astazi redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )