Libnet.ro
UNICEF

14:00

Comisia Europeana a aprobat contributia financiara pentru centura ocolitoare a Bacaului

România Liberă România Liberă,
Comisia Europeana a aprobat contributia financiara pentru centura ocolitoare a Bacaului

Bode: Valoarea eligibila aprobata este de aproximativ 143 de milioane de euro. continuă pe România Liberă

Comisia Europeana a aprobat proiectul privind constructia Variantei de ocolire Bacau

Comisia Europeana a aprobat astazi proiectul major de infrastructura rutiera Varianta de ocolire Bacau, cu o valoare totala de 968,781 milioane de lei, a anuntat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, pe pagina sa de Facebook.

Bani de la Comisia Europeana pentru primul tronson de autostrada din Moldova

140 milioane euro este suma alocata de Comisia Europeana pentru finantarea realizarii a aproape 31 k.

Comisia Europeana discuta despre introducerea salariului minim european, dar Danemarca nu e de acord

Comisia Europeana a propus miercuri standarde pentru stabilirea unor salarii minime adecvate in toat.

Comisia Europeana lanseaza un set suplimentar de masuri anti-coronavirus. Ursula von der Leyen: Situatia este foarte grava. Trebuie sa ne intensificam reactia la nivel de UE

Comisia Europeana lanseaza, miercuri, un set suplimentar de actiuni menite sa contribuie la limitarea raspandirii coronavirusului, sa salveze vieti si sa consolideze rezilienta pietei.

Conform noii directive europene, statele membre trebuie sa anunte Comisia Europeana cu privire la orice proiect de lege ce contine reglementari tehnice

Directiva EU) 20151535 prin care statele membre trebuie sa anunte Comisia cu privire la orice proiect de lege ce contine reglementari tehnice, inainte de adoptarea acestuia, isi propune sa previna crearea de bariere pe piata interna inainte ca acestea sa se materializeze. Ca acest lucru sa fie posibil, si in conformitate cu aceasta directiva, unii analisti din piata de telecomunicatii sustin ca Romania trebuie sa informeze Comisia Europeana cu privire la proiectul de lege privind tehnologia 5G.

Comisia Europeana a declansat procedura de pre-infringement impotriva Romaniei: Statul nu respecta deciziile CJUE si CCR in cazul cuplurilor gay

Comisia Europeana a declansat procedura de pre-infringement impotriva tarii noastre, dupa ce asociatia Accept a reclamat statul roman ca nu respecta deciziile Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE) si.

Bode: Pana la sfarsitul anului dam ordinul de incepere si pentru tronsonul 3 al Centurii Capitalei

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, promite ca pana la sfarsitul anului va fi dat ordinul de incepere si pentru tronsonul 3 al Centurii Capitalei. Inelul de Sud al Bucurestiului masoara 52 de kilometri. Bode: Comisia Europeana a aprobat finantarea pentru centura ocolitoare a Bacaului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )