Libnet.ro
UNICEF

07:00

Comisia Europeana cere statelor UE mobilizarea a 5.000 de medici pentru combaterea epidemiei de Ebola

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana cere statelor UE mobilizarea a 5.000 de medici pentru combaterea epidemiei de Ebola

Comisia Europeana a inceput un tur al capitalelor europene pentru a solicita un efort suplimentar pentru combaterea epidemiei de Ebola in Africa, care include si mobilizarea a 5. 000 de medici si a mii de. continuă pe Antena3

Victor Ponta cere ministrilor sa finalizeze in aceste zile propunerile Romaniei pentru planul de investitii lansat de Comisia Europeana

Premierul Victor Ponta cerut ministrilor sa finalizeze in urmatoarele zile propunerile Romaniei pentru planul de investitii lansat de Comisia Europeana. Este vorba de planul de investitii de 315 miliarde de euro sustinut si prezentat piercuri de Comisia Europeana.

Comisia Europeana anunta doua proceduri de infringement impotriva Romaniei, pe fiscalitate si securitatea aprovizionarii cu gaze naturale

Romania poate fi actionata la Curtea Europeana de Justitie daca in termen de 2 luni nu remediaza urmatoarele probleme: tratamentul fiscal aplicat nerezidentilor care obtin venituri in tara si securitatea aprovizionarii cu gaze naturale. Comisia Europeana a publicat pachetul de proceduri de infringement pe luna noiembrie, cu 32 de avize motivate si 6 decizii de sesizare a Curtii Europene de Justitie, la nivelul Uniunii. Romania a primit aviz motivat pentru cele doua domenii mentionate.

Comisia Europeana ia noi masuri de transparentizare a negocierilor TTIP si a reuniunilor sale

Comisia Europeana va permite tuturor celor 751 de europarlamentari accesul la documentele din procesul de negociere intre UE si SUA pentu Parteneriatul Transatlantic pentru Comert si Investitii TTIP), potrivit unei comunicari adoptate marti de executivul comunitar privind transparentizarea discutiilor TTIP. Masura este inlusa intr-un pachet mai larg de decizii prin care Comisia Europeana spune ca va transparentiza intreaga sa activitate.

Comisia Europeana a lansat un infringement impotriva Romaniei pentru tratament fiscal discriminatoriu

Comisia Europeana CE) a lansat, miercuri, un infringement impotriva Romaniei, solicitand Bucurestiului sa puna capat tratamentului fiscal discriminatoriu aplicat persoanelor fizice nerezidente care obtin venituri in Romania, potrivit unui comunicat al CE.

Ministerul Fondurilor Europene raspunde IPP: Nu exista riscul de neadoptare a Programelor Operationale de catre Comisia Europeana

Ministerul Fondurilor Europene MFE) respinge integral afirmatiile legate de existenta oricarui risc de intarziere de atragere a fondurilor alocate pentru perioada 2014 - 2020, precum si a existentei unui risc de neadoptare a Programelor Operationale de catre Comisia Europeana.

Comisia Europeana a lansat un infringement impotriva Romaniei privind securitatea aprovizionarii cu gaze. Miza: fluxul bidirectional de gaze

Comisia Europeana a lansat un infringement impotriva Romaniei privind securitatea aprovizionarii cu gaze naturale, precizand ca Bucurestiul nu a notificat adoptarea unui plan de actiune preventiva si a unui plan de urgenta in aceasta privinta, potrivit unui comunicat al Executivului comunitar.

Bugetul UE: Parlamentul cere statelor membre sa plateasca si sa incheie un acord

In dezbaterea de marti, deputatii din Parlamentul European si-au exprimat dezamagirea fata de lipsa unui acord cu Consiliul privind amendarea bugetului Uniunii pe 2014 si pentru noul buget pentru 2015, cerand vointa politica din partea statelor membre pentru a rezolva problema facturilor neplatite care se aduna continuu.

Valcov: Vineri vom avea bugetul definitivat. Pe 10 decembrie, cand pleaca Comisia Europeana si FMI, venim cu el in Parlament. Nu vor fi cresteri de taxe

Bugetul pentru 2015 va fi definitivat pana vineri, urmand ca ulterior sa fie discutat cu delegatia Comisiei Europene si a Fondului Monetar International FMI), iar pe 10 decembrie va fi trimis Parlamentului, a declarat Darius Valcov, ministrul delegat pentru Buget, acesta aratand ca nu vor exista cresteri de taxe si se ia in calcul reducerea TVA.

Comisia Europeana: Raportul MCV pentru Romania va fi publicat la inceputul anului 2015

Raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) pentru Romania va fi publicat la inceputul anului 2015, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al Comisiei Europene Mina Andreeva, precizand ca raportul va fi lansat o data pe an, transmite Mediafax.

Comisia Europeana sustine investitiile din UE printr-un fond de 315 mld. euro

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a anuntat crearea unui fond in valoare de 315 miliarde de euro, destinat sprijinirii investitiilor in Uniunea Europeana, relateaza AFP, scrie Mediafax .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )