Libnet.ro
UNICEF

21:00

Comisia Europeana a deschis o investigatie antitrust impotriva bursei de energie-OPCOM si a companiei Transelectrica

Hotnews Hotnews,
Comisia Europeana a deschis o investigatie antitrust impotriva bursei de energie-OPCOM si a companiei Transelectrica

Comisia Europeana a declansat o investigatie antitrust asupra bursei de energie OPCOM si asupra actionarului acesteia, Transelectrica, din cauza blocarii unor traderi straini pe piata angro de energie electrica, informeaza Reuters. Potrivit acestuia, OPCOM impune participantilor pe piata sa inregistreze TVA si sa aiba sediul in Romania. Aceasta practica poate creste costul pentru comerciantii straini care doresc sa faca afaceri pe bursa de energie si descurajeaza participantii straini la intrarea pe piata angro de energie electrica, reducandu-se astfel lichiditatea pietei si eficienta sa, potrivit unui comunicat al Comisiei. Stire in curs de actualizare. continuă pe Hotnews

CE a deschis o procedura antitrust impotriva OPCOM si Transelectrica

Comisia Europeana CE) a anuntat ieri ca investigheaza daca OPCOM operatorul bursei noastre de energie) si Transelectrica compania din care face parte OPCOM) blocheaza accesul traderilor straini de electricitate la piata noastra centralizata.

CE deschide o procedura antitrust impotriva operatorului pietei de energie electrica din Romania

Comisia Europeana CE) a deschis o procedura antitrust impotriva OPCOM si a Transelectrica pentru a investiga daca operatorul singurei piete de tranzactionare a energiei din Romania face abuz de pozitie.

Comisia Europeana: In raportul MCV se va da importanta etapei urmatoare alegerilor de duminica

Raportul MCV va acorda importanta etapei urmatoare alegerilor legislative de duminica, iar momentul publicarii acestuia va fi decis de catre Comisia Europeana in functie de evolutiile post-alegeri, a declarat, luni, un purtator de cuvant al organismului de la Bruxelles, citat de Mediafax.

Comisia Europeana iese la vanatoare de paradisuri fiscale: statele UE vor intocmi liste negre

Comisia Europeana CE) recomanda statelor membre sa identifice, utilizand criterii comune, paradisurile fiscale si sa le plaseze pe liste negre nationale, dar si sa gestioneze problemele ce permit unor firme sa evite plata impozitelor la un.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )