Libnet.ro
UNICEF

19:31

Comisia Europeana: Din 1 iulie, calatorii care rezerva pachete de vacanta vor fi mai protejati

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana: Din 1 iulie, calatorii care rezerva pachete de vacanta vor fi mai protejati

Calatorii care rezerva pachete de vacanta vor dispune de o protectie mai puternica in calitate de consumatori, datorita noilor norme europene care nu vor reglementa doar pachetele de vacanta traditionale, ci inclusiv pachetele personalizate, arata un comunicat al Comisiei Europene, potrivit Mediafax. De la 1 iulie, noi obligatii pentru agentiile de turism din UE, inclusiv pe internet. continuă pe Hotnews

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Comisia europeana a facut anuntul care vizeaza trei milioane de autoturisme pe motorina din Romania

Din numarul total de 6 milioane de autoturisme din Romania, aproape jumatate au motor diesel, insa acestea emit noxe care fac aerul aproape irespirabil. Aceste particule sunt de fapt niste molecule de carbon.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Comisia Europeana a facut anuntul care vizeaza trei milioane de autoturisme pe motorina din Romania

Din numarul total de 6 milioane de autoturisme din Romania, aproape jumatate au motor diesel, insa acestea emit noxe care fac aerul aproape irespirabil. Aceste particule sunt de fapt niste molecule de carbon.

De la 1 iulie, turistii vor fi mai bine protejati de tepele date de agentii. Ce prevad noile norme adoptate de UE

Incepand cu 1 iulie, turistii care rezerva pachete de vacanta vor avea drepturi mai puternice in calitate de consumatori. 120 de milioane de turisti vor beneficia de noile norme adoptate de UE.

Comisia Europeana da in judecata Polonia din cauza unei legi care afecteaza Justitia

Comisia Europeana va aduce Polonia in fata Curtii Europene de Justitie din cauza reformei judiciare, informeaza Reuters. Legea in cauza forteaza iesirea la pensie a circa 40% dintre judecatorii Curtii.

Comisia Europeana va da in judecata Polonia pentru legea Curtii Supreme

Comisia Europeana va trimite Polonia la Curtea Europeana de Justitie din cauza unei legi noi privind pensionarea anticipata a 40% din judecatorii Curtii Supreme din Polonia, conform unor oficiali, scrie Reuters.

intalnirea Tariceanu - Timmermans, un esec pentru liderul ALDE. Comisia Europeana, avertisment pentru Romania

Calin Popescu Tariceanu a prezentat discutia pe care a avut-o cu Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, drept un succes. Lucrurile se pare ca nu stau chiar asa. Presedintele Senatului.

Un pod din Brasov, peste care trece o cale ferata, s-a rupt

Un pod din localitatea Budila, Brasov, peste care trece calea ferata dintre Brasov si intorsura Buzaului s-a prabusit, sambata dupa amiaza, fara sa faca victime. Podul respectiv se afla pe sectie CF.

COSMARUL masinilor DIESEL continua: Din pacate, SOFERII o vor pati din nou! Decizia care SCHIMBA TOTUL

ICCT, acelasi organism independent american care a declansat scandalul Dieselgate, a dat publicitatii un nou studiu care releva faptul ca toate noile motoare diesel polueaza mai mult decat permit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3464 seconds )