Libnet.ro
UNICEF

17:00

Comisia Europeana provoaca un scandal imens. Ce a cerut Italiei

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana provoaca un scandal imens. Ce a cerut Italiei

Comisia Europeana a indemnat, marti, Italia sa ia amprente digitale de la toti extracomunitarii intrati pe teritoriul italian, atragand critici ale politicienilor de la Roma, care acuza Bruxellesul ca cere. continuă pe Antena3

Comisia Europeana cere Italiei sa amprenteze migrantii

Comisia Europeana a indemnat, marti, Italia sa preleveze amprentele digitale de la toti extracomunitarii intrati pe teritoriul italian, atragand critici ale politicienilor de la Roma, care acuza Bruxellesul ca cere folosirea fortei in acest efort.

Comisia Europeana vrea, in cazul Romaniei, cota zero la pescuitul de calcan in 2016

Negocierile se anunta destul de stranse intre Romania si Comisia Europeana in privinta cotelor de pescuit pe anul urmator. Daca Bucurestiul propune, de pilda, o cota de 43,5 tone la calcan, Comisia Europeana vrea zero, anunta Agerpres.

Comisia Europeana propune crearea unei forte de reactie rapida pentru frontierele externe ale UE, cu 1.500 de membri

Comisia Europeana a propus oficial crearea unei politii europene antiimigratie, care ar urma sa aiba 1. 500 de membri si va putea fi detasata rapid la frontierele externe ale Uniunii Europene printr-o decizie luata la Bruxelles care va putea fi blocata doar cu o majoritate a statelor membre.

Comisia Europeana a aprobat fazarea reabilitarii DN6 Alexandria - Craiova si finantarea primei faze a unui proiect de modernizare pe Magistrala 2 de metrou din Bucuresti

Comisia Europeana a aprobat marti finantarea primei faze a proiectului major de infrastructura Imbunatatirea serviciilor de transport public de calatori pe linia de metrou 2 Berceni - Pipera si fazarea proiectului Reabilitarea DN6 Alexandria - Craiova, anunta cabinetul Comisarului European pentru politici regionale, Corina Cretu.

Furtuna politelor RCA: UNTRR a sesizat Comisia Europeana in legatura cu majorarea tarifelor la asigurarile obligatorii

Uniunea Transportatorilor din Romania a sesizat Comisia Europeana si Uniunea Internationala a Transporturilor Rutiere cu privire la majorarea RCA si implicit a tarifului pentru Cartea Verde.

O noua cedare de suveranitate. Comisia Europeana vrea o politie de protejare a frontierelor UE

Frontex nu este suficient. Comisia Europeana va propune infiintarea unei noi agentii pentru securizarea frontierelor externe, cu forte terestre si navale care vor putea desfasura operatiuni chiar daca guvernul unui stat va avea obiectii. Aceasta masura ar putea fi cel mai mare transfer de suveranitate de la introducerea euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )