Libnet.ro
UNICEF

23:15

Furtuna politelor RCA: UNTRR a sesizat Comisia Europeana in legatura cu majorarea tarifelor la asigurarile obligatorii

Adevărul Adevărul,
Furtuna politelor RCA: UNTRR a sesizat Comisia Europeana in legatura cu majorarea tarifelor la asigurarile obligatorii

Uniunea Transportatorilor din Romania a sesizat Comisia Europeana si Uniunea Internationala a Transporturilor Rutiere cu privire la majorarea RCA si implicit a tarifului pentru Cartea Verde. continuă pe Adevărul

RCA trebuie sa poata fi incheiata la orice asigurator din UE

ACTUALIZARE 13:48 UNTRR a sesizat Comisia Europeana si IRU despre colapsul iminent al sistemului RCA Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) a sesizat Comisia Europeana si Uniunea Internationala a Transporturilor Rutiere IRU) despre colapsul iminent al sistemului RCA/Carte verde din Romania, in conditiile in care tarifele incep de la 3. 000 euro si trec de 25. 000 de euro pentru un camion cu 5 ani vechime, si solicita celor doua institutii gasirea unor solutii imediate pentru evitarea blocarii acestei piete, potrivit unui comunicat de presa.

Comisia Europeana vrea, in cazul Romaniei, cota zero la pescuitul de calcan in 2016

Negocierile se anunta destul de stranse intre Romania si Comisia Europeana in privinta cotelor de pescuit pe anul urmator. Daca Bucurestiul propune, de pilda, o cota de 43,5 tone la calcan, Comisia Europeana vrea zero, anunta Agerpres.

O noua cedare de suveranitate. Comisia Europeana vrea o politie de protejare a frontierelor UE

Frontex nu este suficient. Comisia Europeana va propune infiintarea unei noi agentii pentru securizarea frontierelor externe, cu forte terestre si navale care vor putea desfasura operatiuni chiar daca guvernul unui stat va avea obiectii. Aceasta masura ar putea fi cel mai mare transfer de suveranitate de la introducerea euro.

Financial Times: Comisia Europeana va propune crearea unei politii UE pentru protejarea frontierelor, prin cedarea suveranitatii

Comisia Europeana va propune infiintarea unei noi agentii pentru securizarea frontierelor externe, cu forte terestre si navale care vor putea desfasura operatiuni chiar daca guvernul unui stat va avea obiectii, masura fiind cel mai mare transfer de suveranitate de la introducerea euro, relateaza Financial Times.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )