Libnet.ro
UNICEF

19:45

Valeriu Zgonea, reactie la urmarirea penala a premierului Ponta: Sedinta Comisiei juridice va fi luni (VIDEO)

B1 B1,
Valeriu Zgonea, reactie la urmarirea penala a premierului Ponta: Sedinta Comisiei juridice va fi luni (VIDEO)

Valeriu Zgonea reactioneaza cu privire la urmarirea penala a premierului si este de parere ca niciun roman ii doreste altuia raul si clipele prin care trece el si familia lui sunt dificile. Pana in. continuă pe B1

Ce scrie presa internationala despre urmarirea penala a premierului Victor Ponta

Presa internationala relateaza, vineri, despre urmarirea penala a premierului Romaniei, Victor Ponta, suspectat de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata, spalare de bani si conflict de interese.

Valeriu Zgonea, despre meseria de parlamentar: A te numi Zgonea in ziua de azi nu este o mare placere

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a vorbit despre meseria de parlamentar pe care atat el, cat si premierul Victor Ponta o detine si spune, in contextul urmaririi penale a premierului, ca in.

Valeriu Zgonea, despre meseria de parlamentar: A te numi Zgonea in ziua de azi nu este o mare placere (VIDEO)

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a vorbit despre meseria de parlamentar pe care atat el, cat si premierul Victor Ponta o detine si spune, in contextul urmaririi penale a premierului, ca in.

Radu Banciu, despre urmarirea penala a premierului: Victor Ponta nu ar trebui sa traga ponoasele intrucat el a executat o cariera politica ca la carte. Asta a fost misiunea lui (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu despre dosarul premierului Victor Ponta - e o premiera in executivul romanesc ca un premier in exercitiu sa fie urmarit penal, e o situatie care nu mai.

DNA cere Camerei Deputatilor avizul pentru urmarirea penala a lui Ponta pentru conflict de interese

Procurorul sef al DNA a sesizat Camera Deputatilor cerand avizarea urmaririi penale a lui Victor Ponta, pentru conflict de interese, avand in vedere ca, in calitate de premier, l-a numit pe Dan Sova in functia de ministru, in conditiile in care in.

PNL a depus motiunea de cenzura la adresa Guvernului. PSD acuza ca motiunea contra Guvernului si urmarirea penala a lui Ponta se suprapun

PNL a depus la Parlament motiunea de cenzura la adresa Guvernului Ponta, a declarat prim vicepresedintele liberal Teodor Atanasiu.

Copiii, parlamentari pentru o zi sub indrumarea presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea (VIDEO)

Circa 250 de elevi de la cinci licee din Capitala au fost parlamentari pentru o zi. Copiii au prezentat proiecte legislative in plenul Camerei Deputatilor, sub indrumarea presedintelui Valeriu Zgonea, a.

Valeriu Zgonea: Motiunea de cenzura este prost scrisa, va strange doar 190-200 de votanti

Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a declarat, sambata, ca motiunea de cenzura este prost scrisa si va strange doar 190-200 de votanti, spunand: Credeti ca vreunul dintre cei care sustin.

Real time marketing: un restaurant ofera caracatita gratis dupa urmarirea penala a lui Victor Ponta

Un restaurant din Bucuresti a lansat o oferta speciala, dupa ce premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala, anunta Adevarul. ro .

Traian Basescu, reactie la adresa premierului: Viorel, daca vrei sa nu faci mai mult rau decat ai facut tarii din 2012 si pana acum, fa te rog un lucru simplu: PLEACA ACUM!

Traian Basescu a reactionat pe pagina de Facebook cu privire la cazul premierului Ponta. Fostul presedinte este de parere ca premierul ar trebui sa isi dea demisia. Buna ziua, Viorel,Daca vrei sa nu faci mai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2095 seconds )