Libnet.ro
UNICEF

09:30

Comisia Nana incepe audierile. Prefectul judetului Calarasi, asteptat la Parlament

Adevărul Adevărul,
Comisia Nana incepe audierile. Prefectul judetului Calarasi, asteptat la Parlament

Comisia parlamentara de ancheta privind terenurile din comuna Nana, judetul Calarasi, incepe astazi audierile. Primii invitati sunt reprezentantii Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Calarasi si prefectul judetului, George Iacob. continuă pe Adevărul

Comisia Nana va incepe azi primele audieri

Comisia Nana va incepe azi primele audieri. in fata membrilor comisiei de ancheta vor ajunge reprezentanti ai institutiilor de Cadastru si Publicitate Imobiliara, ai Cartii Funciare, prefectul si secretarul.

Comisia Nana: Prefectul de Calarasi, George Iacob, chemat la audieri.

Audierile in Comisia parlamentara de ancheta privind terenurile din comuna Nana, judetul Calarasi, incep luni. Pe lista celor invitati sa vina an fata membrilor comisiei se afla reprezentantii Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Calarasi si prefectul George Iacob, conform Agerpres. Citeste si: Comisia Nana isi face site, dar va studia rapoarte La ora 15,00, reprezentantii OCPI de pe raza judetului implicat si de la ora 17,00, prefectul acestui judet, a anuntat senatorul .

Comisia Nana a solicitat OCPI Calarasi documente cu privire la terenurile din zona comunei

Comisia Nana a solicitat Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobilara Calarasi documente cu privire la terenurile din zona teritorului administrativ al comunei, a declarat, luni, directorul insititutiei, Viorica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )