Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia parlamentara de control va cere date in legatura cu prezenta lui Kovesi in sediile SRI in afara programului

România Liberă România Liberă,
Comisia parlamentara de control va cere date in legatura cu prezenta lui Kovesi in sediile SRI in afara programului

Comisia parlamentara de control asupra activitatii SRI va cere informatii despre prezenta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, in doua sedii ale SRI, in afara programului de lucru al acestor obiective, a anuntat, miercuri, presedintele Comisiei SRI, Claudiu Manda. continuă pe România Liberă

Claudiu Manda: Vom cere SRI date in legatura cu prezenta lui Kovesi la sediile K2 si T14 in afara programului, in 2014

Presedintele Comisiei de control al SRI Claudiu Manda a anuntat miercuri ca vor fi solcitate Serviciului Roman de Informatii date cu privre la prezenta sefei DNA Laura Codruta Kovesi la sediile K2 si T14 in 2014, in afara orelor de program, scrie News. ro.

Comisia de control va cere SRI numarul mandatelor de interceptare pe siguranta nationala, incepand cu anul 2005

Comisia de control al activitatii SRI va solicita Serviciului Roman de Informatii sa prezinte o informare cu privire la numarul mandatelor de interceptare pe siguranta nationala solicitate incepand cu anul 2005, a anuntat marti presedintele comisiei, Claudiu Manda, citat de Agerpres.

Deputatul Iulian Iancu ii raspunde fostului ministru al energiei Razvan Nicolescu: Domnia sa a aflat ca va fi audiat de Comisia parlamentara de ancheta privind activitatea ANRE si s-a lansat intr-un atac la adresa mea in speranta ca voi fi impresionat sa

Deputatul PSD Iulian Iancu i-a raspuns pe Facebook fostului ministru al energiei, Razvan Nicolescu, dupa ce acesta l-a acuzat marti, pe aceeasi retea de socializare, ca face jocul rusilor de la Gazprom. Constat ca domnia sa a aflat ca va fi audiat de Comisia parlamentara de ancheta privind activitatea ANRE si s-a lansat intr-un atac la adresa mea in speranta ca voi fi impresionat sau speriat, a scris Iulian Iancu.

Arogantele SRI. Comisia de control a activitatii Serviciului: Suntem destul de deranjati de modul cum ne raspunde SRI

Conflict intre SRI si Comisia parlamentara de control al activitatii Serviciului. Senatorul Claudiu Manda, presedintele comisiei, si-a exprimat mati nemultumirea fata de modul in care institutia r.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )