Libnet.ro
UNICEF

22:15

Comisiile de buget au aprobat cresterea pensiilor cu 40%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Comisiile de buget au aprobat cresterea pensiilor cu 40%

Parlamentarii din Comisiile de buget au abrogat articolul din rectificarea bugetara potrivit caruia punctul de pensie se majoreaza cu 14%, in acest fel ramanand in vigoare legea sistemului public de pensii care prevede majorarea acestuia cu 40%. continuă pe Wall-Street Ro

PSD a impus in Comisiile de buget finante cresterea pensiilor cu 40%, si nu cu 14% cat stabilise Guvernul PNL a absentat de la sedinta

La propunerea PSD, parlamentarii din Comisiile de buget au abrogat, miercuri, articolul din rectificarea bugetara potrivit caruia punctul de pensie se majoreaza cu 14%. Astfel, ramane in vigoare in legea sistemului public de pensii articolul care prevede majorarea acestuia cu 40%. De asemenea, cresterea salariilor profesorilor este prevazuta sa se aplice din acest an.

Cresterea pensiilor cu 40%, propusa de PSD, discutata in Parlament

Cresterea pensiilor cu 40% propusa de PSD, nu cu 14% asa cum a aprobat Guvernul PNL la rectificarea bugetara, va fi discutata miercuri in sedinta Camerelor reunite ale Parlamentului de la ora 15,00.

Comisiile de buget au aprobat cresterea punctului de pensie cu 40%, prin abrogarea articolului privind majorarea de 14%

La propunerea PSD, parlamentarii din Comisiile de buget au abrogat, miercuri, articolul din rectificarea bugetara privind majorarea punctului de pensie cu 14%, in acest fel ramanand in vigoare legea sistemului.

PSD bombardeaza din nou bugetul si forteaza majorarea pensiilor cu 40% si cresterea salariilor profesorilor

Parlamentarii din Comisiile de buget au abrogat, miercuri, la propunerea PSD, articolul din rectificarea bugetara potrivit caruia punctul de pensie se majoreaza cu 14%, in acest fel ramanand in vigoare legea sistemului public de pensii care prevede majorarea acestuia cu 40%, relateaza Agerpres.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2323 seconds )