Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisiile de buget-finante, mai multi bani pentru primari: Cotele defalcate din impozitul pe venit ce se transfera bugetelor locale cresc la 100%

Hotnews Hotnews,
 Comisiile de buget-finante, mai multi bani pentru primari: Cotele defalcate din impozitul pe venit ce se transfera bugetelor locale cresc la 100%

Comisiile parlamentare reunite de buget-finante au adoptat, vineri, un amendament la proiectul legii bugetului de stat pe anul 2018, in baza caruia cotele defalcate din impozitul pe venit care se transfera bugetelor locale cresc de la 71,5% la 100% pentru a compensa diminuarea cotei de impozitare a impozitului pe venit de la 16% la 10%, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Veste normala dinspre ANAF: Romanii care au de primit mai multi bani de la Stat decat au de achitat nu vor mai fi trecuti in lista datornicilor

Nu se considera ca un debitor inregistreaza obligatii fiscale restante daca inregistreaza debite la buget si concomitent inregistreaza o cerere de rambursare pentru sume mai mari decat debitele, cerere aflata in curs de solutionare. in cazul in care contribuabilii sunt notificati de existenta unor datorii la buget, acestia au dreptul sa se prezinte la organul fiscal in termen de 5 zile de la comunicare pentru punerea de acord asupra debitului, se arata intr-un document publicat recent in Monitorul Oficial. Vezi aici Ordinul Presedintelui ANAF .

Business report:Haiducie in Parlament: Scad taxele pentru masini cu motoare mari, cresc pentru cele cu motoare cu cilindree mica; Inoctombrie 2017: romanii au cumparat mai putin cu mai multi bani;Split TVA - lovitura de teatru: Institutiile publice, sing

Romgaz va primi o finantare de pana la 321 milioane lei, pentru noua centrala termoelectrica de la Iernut. Pentru Romania, proiectul reprezinta cea mai mare investitie publica in energie conventionala din ultimii 20 de ani. Termocentrala pe gaze de la Iernut va fi finalizata la sfarsitul anului 2019. Unu din doi romani ar accepta un job mai slab platit, daca i-ar aduce mai mult timp liber si mai putin stres. Circa 55% din romani spun ca ar accepta un loc de munca mai prost platit, daca acest lucru le-ar aduce mai mult timp liber si mai putin stres.

Mai multi romani au ramas fara banii din conturi in urma unui atac informatic asupra a 12 banci. Vizate sunt pensiile

Mai multi romani s-au trezit cu conturile goale dupa ce un numar de 12 banci din Romania au fost atacate cibernetic Totul s-a petrecut la sfarsitul anului 2015, potrivit lui Gyorgy.

Cu cinci zile inainte de Craciun, mai multi piloti Ryanair vor intra in greva

Pe 20 decembrie mai multi piloti Ryanair care sunt membri ai Asociatiei Pilotilor Aerieni din Irlanda IALPA) vor intra in greva. Pilotii, in cea mai mare parte capitanii, au sustinut actiunea.

Atelier de idei. Cum te ajuta tehnologia sa-ti faci mai mult timp pentru tine si planurile tale

Munca multa, stres, ore peste program, termene limita, sedinte lungi. Uneori, asa arata ziua de lucru a multora dintre noi. Din acest motiv e foarte important sa investesti in lucruri care te pot ajuta sa iti folosesti mai bine timpul petrecut la birou. Sa lucrezi mai bine, mai usor si mai repede poate insemna mai mult timp pentru tine si pentru cei dragi. Iti propunem, asadar, cinci directii care te pot ajuta pe plan profesional si personal.

PepsiCo a facut cea mai mare precomanda pentru Tesla Semi

PepsiCo a facut cea mai mare precomanda pentru noile camioane electrice fabricate de Tesla, 100 de astfel de vehicule, producatorul Mountain Dew si al cipsurilor Doritos intentionand sa reduca cheltuielile pentru carburanti si emisiile flotei sale de vehicule, a declarat ieri un director al producatorului de bauturi racoritoare, potrivit Reuters.

Firmele de casa ale Primariei Capitalei primesc mai multi bani

Primaria Capitalei planuieste sa majoreze capitalul social al 18 firme infiintate de Municipalitate, condusa de Gabriela Firea. Ele vor primi, astfel, 272 de milioane de lei, in total, pentru diverse achizitii, precum telefoane mobile pentru angajati, camere foto profesionale de 25. 000 de lei sau calculatoare, masini, buldoexcavatoare, autobasculante, dar si multe altele.

Ce universitati au produs cei mai multi fondatori de afaceri miliardari

A deveni fondator al unei companii unicorn este un vis pe care multi antreprenori spera sa-l realizeze, iar multi incearca sa descopere ceea ce este nevoie pentru a deveni un astfel de fondator. In timp ce munca grea si daruirea sunt cerintele minime, impreuna cu un concept inovator, este nevoie de mai mult decat atat pentru a ajunge in topuri.

Prima Casa primeste mai putini bani in 2018

Programul Prima Casa va avea anul viitor un buget mai mic decat cel alocat in 2017, potrivit unui proiect publicat de Ministerul Finantelor Publice.

Salariile scad si la stat dupa 1 ianuarie: jumatate dintre angajatii Consiliului Concurentei vor lua cu pana la 20% mai putini bani

Guvernul a protejat anumite institutii de stat, cum sunt ANRE si ANCOM si cateva ministere, astfel incat transferul contributiilor de la angajator la angajat sa nu-i afecteze pe salariatii acestora. Dar nu pe toate! Chiar daca prin amenzile aplicate, care ajung pana la 10% din cifra de afaceri a firmei gasite vinovate, Consiliul Concurentei aduce statului sume importante, Executivul nu i-a acordat majorarea de 15% pentru complexitatea muncii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )