Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ce universitati au produs cei mai multi fondatori de afaceri miliardari

Hotnews Hotnews,
 Ce universitati au produs cei mai multi fondatori de afaceri miliardari

A deveni fondator al unei companii unicorn este un vis pe care multi antreprenori spera sa-l realizeze, iar multi incearca sa descopere ceea ce este nevoie pentru a deveni un astfel de fondator. In timp ce munca grea si daruirea sunt cerintele minime, impreuna cu un concept inovator, este nevoie de mai mult decat atat pentru a ajunge in topuri. continuă pe Hotnews

Care au fost cei mai buni angajatori in 2017

Si in 2017, angajatii romani au evaluat companiile pentru care lucreaza. Cei mai multi dintre ei evalueaza mediul de lucru, managementul si ofertele salariale. Care este cel mai apreciat angajator al anului?.

Mai multi romani au ramas fara banii din conturi in urma unui atac informatic asupra a 12 banci. Vizate sunt pensiile

Mai multi romani s-au trezit cu conturile goale dupa ce un numar de 12 banci din Romania au fost atacate cibernetic Totul s-a petrecut la sfarsitul anului 2015, potrivit lui Gyorgy.

Cu cinci zile inainte de Craciun, mai multi piloti Ryanair vor intra in greva

Pe 20 decembrie mai multi piloti Ryanair care sunt membri ai Asociatiei Pilotilor Aerieni din Irlanda IALPA) vor intra in greva. Pilotii, in cea mai mare parte capitanii, au sustinut actiunea.

Andreas Larsson, unul dintre cei mai buni somelieri din lume, vine la Chisinau

In premiera pentru Republica Moldova, unul dintre cei mai influenti somelieri ai lumii, Andreas Larsson, vine la Chisinau pentru o degustare de exceptie a peste 20 de vinuri din soiuri autohtone si de cupaj. Pentru prima data dupa lansarea brandului de tara Vinul Moldovei, pasionatii de vin, dar si profesionistii in domeniu au ocazia unica joi, 14 decembrie, sa participe la o degustare in orb, ghidati de un celebru somelier cu renume mondial.

Business report:INS: Cinci milioane de romani sunt saraci. Copiii si tinerii sub 18 ani sunt cei mai afectati;Romania, codasa pana si la cheltuirea banilor europeni;David si Goliat, varianta din bricolaj: povestea micului antreprenor care concureaza cu D

Topul judetelor in care se construiesc cele mai putine case. Numarul autorizatiilor de constructie pentru locuinte in mediu urban a scazut in primele noua luni din acest an si se constata o crestere a locuintelor construite in mediul rural. INS: Cinci milioane de romani sunt saraci. Copiii si tinerii sub 18 ani sunt cei mai afectati. Rata saraciei relative a ajuns la 25,3% anul trecut si a inclus astfel peste cinci milioane de romani.

Veste normala dinspre ANAF: Romanii care au de primit mai multi bani de la Stat decat au de achitat nu vor mai fi trecuti in lista datornicilor

Nu se considera ca un debitor inregistreaza obligatii fiscale restante daca inregistreaza debite la buget si concomitent inregistreaza o cerere de rambursare pentru sume mai mari decat debitele, cerere aflata in curs de solutionare. in cazul in care contribuabilii sunt notificati de existenta unor datorii la buget, acestia au dreptul sa se prezinte la organul fiscal in termen de 5 zile de la comunicare pentru punerea de acord asupra debitului, se arata intr-un document publicat recent in Monitorul Oficial. Vezi aici Ordinul Presedintelui ANAF .

Cine vor fi cei mai bine platiti angajati din ministere, in 2018

Cele mai mari salarii medii din ministere sunt obtinute de angajatii Ministerului Afacerilor Externe, unde cei peste 2. 200 de angajati vor avea salarii medii de circa 10. 300 de lei net pe luna in 2018, cu 12%.

Cristina Neagu, ca Messi. Care este dezamagirea care ii uneste pe doi dintre cei mai mari sportivi ai planetei

Cristina Neagu este cea mai buna handbalista din lume, castigand acest titlul de trei ori, in 2010, 2015 si 2016.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )