Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mai multi romani au ramas fara banii din conturi in urma unui atac informatic asupra a 12 banci. Vizate sunt pensiile

Antena3 Antena3,
Mai multi romani au ramas fara banii din conturi in urma unui atac informatic asupra a 12 banci. Vizate sunt pensiile

Mai multi romani s-au trezit cu conturile goale dupa ce un numar de 12 banci din Romania au fost atacate cibernetic Totul s-a petrecut la sfarsitul anului 2015, potrivit lui Gyorgy. continuă pe Antena3

Tot mai multi romani ajung victime ale acestei escrocherii. Ce sa nu faceti niciodata

Majoritatea am primit sau primim, in continuare, apeluri de la numere necunoscute cu prefix international. Curiosi sa descoperim cine ne-a sunat, apelam inapoi si aici gresim! Aceste numere de telefon fac parte.

Cu cinci zile inainte de Craciun, mai multi piloti Ryanair vor intra in greva

Pe 20 decembrie mai multi piloti Ryanair care sunt membri ai Asociatiei Pilotilor Aerieni din Irlanda IALPA) vor intra in greva. Pilotii, in cea mai mare parte capitanii, au sustinut actiunea.

GATA2017! TOP 6 Seriale ce ti-au dat dependenta.Cei fara dumnezeu din American Gods, Narcos, Mindhunter

In vena ti-au intrat lumi pe dos. In fiecare seara, ti-ai luat doza de seriale. Apocalipsacrepuscul de la Twin Peaks. Dezumanizare, made by The Handmaidens Tale. Pablo Escobar e un dulce, interpretat de Wagner Moura, in Narcos. Uite The Deuce cu desucheatii si pornosaguri. Criminalii fac legea in Mindhunter. Vrajba dusmanie de la The Feud: Bette and Joan. Fara dumnezeii din American Gods. Asta-i lumea noastra, nu? In viata si-n seriale. Lume smintita, mintita, cinica sentimentala. Tu, tu, dece seriale ai fost dependent?.

Ce universitati au produs cei mai multi fondatori de afaceri miliardari

A deveni fondator al unei companii unicorn este un vis pe care multi antreprenori spera sa-l realizeze, iar multi incearca sa descopere ceea ce este nevoie pentru a deveni un astfel de fondator. In timp ce munca grea si daruirea sunt cerintele minime, impreuna cu un concept inovator, este nevoie de mai mult decat atat pentru a ajunge in topuri.

Accident cumplit: Autobuz scolar, lovit de tren: Patru morti si mai multi raniti

Accident feroviar grav. Un autobuz scolar a fost lovit de un tren regional in regiunea Mialas, in apropiere de Perpignan. Din primele informatii, bilantul provizoriu arata: patru morti si sapte.

Mai multi traficanti, care vindeau droguri elevilor de liceu, au fost prinsi si arestati

Patru traficanti care vindeau droguri unor elevi de liceu din Bucuresti au fost arestati preventivi, a decis Tribunalul Bucuresti. Un alt traficant de droguri a fost plasat in arest la.

Veste normala dinspre ANAF: Romanii care au de primit mai multi bani de la Stat decat au de achitat nu vor mai fi trecuti in lista datornicilor

Nu se considera ca un debitor inregistreaza obligatii fiscale restante daca inregistreaza debite la buget si concomitent inregistreaza o cerere de rambursare pentru sume mai mari decat debitele, cerere aflata in curs de solutionare. in cazul in care contribuabilii sunt notificati de existenta unor datorii la buget, acestia au dreptul sa se prezinte la organul fiscal in termen de 5 zile de la comunicare pentru punerea de acord asupra debitului, se arata intr-un document publicat recent in Monitorul Oficial. Vezi aici Ordinul Presedintelui ANAF .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )