Libnet.ro
UNICEF

17:30

Comisiile parlamentare au aprobat bugetul MAE. in 2016 NU se vor infiinta noi consulate in Spania si Italia

România Liberă România Liberă,
Comisiile parlamentare au aprobat bugetul MAE. in 2016 NU se vor infiinta noi consulate in Spania si Italia

Bugetul Ministerului Afacerilor Externe pentru 2016 a fost aprobat in unanimitate de membrii Comisiilor reunite de Buget-Finante. continuă pe România Liberă

Comisiile parlamentare au avizat bugetul Ministerului Sanatati si pe cel al CNAS

Comisiile de buget-finante ale Parlamentului au adoptat duminica, fara amendamente, bugetul Ministerului Sanatatii si pe cel al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate pe anul 2016, cu majoritate de voturi, transmite Agerpres.

Asa-zisul Guvern de la Tiraspol a aprobat bugetul regiunii separatiste transnistrene

Asa-zisul Guvern al regiunii separatiste transnistrene a aprobat bugetul pentru anul 2016. Cheltuielile pentru anul viitor sunt planificate in suma de 4,7 miliarde de ruble, iar veniturile sunt de 2,3 miliarde. Astfel, deficitul bugetar constituie peste 2 miliarde de ruble, transmite IPN cu referire la presa din regiune.

Bugetul MAE, aprobat. Amendamentele privind infiintarea unor consulate in Spania si Italia, respinse

Bugetul Ministerului Afacerilor Externe pentru 2016 a fost aprobat in unanimitate de membrii Comisiilor reunite de Buget-Finante din Parlament, mai multe amendamente fiind respinse, printre care unele care prevedeau alocari de fonduri pentru infiintarea de noi oficii consulare in Spania si Italia.

Dacian Ciolos, despre bugetul pentru 2016: Acopera, in mod echilibrat, toate necesitatile anului viitor

Premierul Dacian Ciolos a vorbit, joi, pe pagina sa de Facebook, despre bugetul de stat pentru anul 2016, despre care a precizat ca acopera, in mod echilibrat, toate necesitatile anului viitor. Astfel, pensionarii vor beneficia de pensii cu 5% mai mari, insa salariul minim pe economie nu va fi majorat, pana cand nu va fi facuta o analiza, pentru a se stabili daca majorarea este posibila.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2781 seconds )