Libnet.ro
UNICEF

08:00

Comisiile pentru afaceri europene din Parlament vor dezbate criza imigrantilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisiile pentru afaceri europene din Parlament vor dezbate criza imigrantilor

Comisiile reunite pentru afaceri europene din Camera Deputatilor si Senat, impreuna cu reprezentantii comisiilor pentru politica externa, aparare si ordine publica si reprezentantii Comisiei speciale comune pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen, vor dezbate, maine, problema migratiei in Uniunea Europeana si criza imigrantilor din Europa, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Cod portocaliu de canicula, valabil sambata, pentru trei judete din sudul tarii: Alte 16 judete din sud si sud-est, vizate de un cod galben (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare cod portocaliu de canicula si disconfort termic accentuat, valabila in cursul zilei de sambata, pentru trei judete din sudul tarii. Potrivit .

Comisiile reunite de Buget si Finante, discutii despre noi numiri la Curtea de Conturi, dupa ce CCR a constatat ca un vicepresedinte si un consilier se afla in incompatibilitate

Comisiile reunite de Buget si Finante din Parlament vor discuta luni, de la ora 12. 00, decizia CCR prin care s-a constatat ca un vicepresedinte si un consilier al Curtii De Conturi se afla in incompatibilitate,.

BCE a stabilit cerintele de capital pentru principalele banci din zona euro

Mecanismul European de Supervizare Bancara SSM), o autoritate care opereaza sub egida Bancii Centrale EuropeneBCE), a stabilit cerintele de capital pentru principalele 123 de banci din zona euro pe care le supervizeaza si le va comunica in scurt timp bancilor, au declarat astazi pentru Reuters o serie de surse din interiorul institutiei.

Au inceput inscrierile pentru prima editie din Bucuresti a festivalului 48 Hour Film Project

48 Hour Film Project vine pentru prima oara la Bucuresti in weekend-ul 16 - 18 octombrie 2015. Realizatori de film profesionisti sau amatori, din toata Romania si nu numai, sunt asteptati sa se inscrie in competitie pentru a afla cine poate crea Cel Mai Bun Film de scurt-metraj in doar 48 de ore. Juriul de la Bucuresti este format din: criticul de film Irina Margareta Nistor, actorul Andi Vasluianu si actrita Ana Ularu. inscrierile se fac pe www. 48hourfilm. com/bucharest. Pana luni, 21 septembrie, echipele beneficiaza de reducere de 30% la inscriere prin taxa Early Bird de 490 lei; apoi, de 20% reducere, pana pe 11 octombrie, prin taxa General Admission de 595 lei. Taxa Late Comers este de 700 lei, ultima zi de inscriere in competitie fiind 15 octombrie. Taxa de inscriere se aplica per echipa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )