Libnet.ro
UNICEF

22:45

Comisiile Reunite

Libnet Ro
Protejarea padurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi Bucuresti-Ilfov

Protejarea padurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi Bucuresti-Ilfov

Inscrisa ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea padurilor din Ilfov impotriva exploatarilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi Bucuresti-Ilfov, a fost votata marti, 23 aprilie 2024, in unanimitate, de comisiile reunite pentru Mediu si pentru Paduri ale Senatului, potrivit adevarul. ro. De asemenea, comisiile reunite au votat tot cu unanimitate pentru protejarea si .

Padurile din jurul Capitalei vor fi protejate. Unda verde pentru Centura Verde Bucuresti-Ilfov. Padurea inseamna sanatate, inclusiv mintala

Inscrisa ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea padurilor din Ilfov impotriva exploatarilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi Bucuresti-Ilfov, a fost votata marti, 23 aprilie 2024, in unanimitate, de comisiile reunite pentru Mediu si pentru Paduri ale Senatului.

Unda verde pentru Centura Verde Bucuresti-Ilfov. Vot cu unanimitate din partea comisiilor reunite pentru mediu si pentru paduri din Senat

Inscrisa ca amendamente la noul cod silvic, protejarea padurilor din Ilfov impotriva exploatarilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi Bucuresti-Ilfov, a fost votata astazi, cu unanimitate, dupa patru runde de dezbateri, de catre comisiile reunite pentru mediu si pentru paduri ale Senatului. Ministerul Mediului sustine oficial demersul, alaturi de parlamentari din tot spectrul politic.

inca o zi in care Consiliul Concurentei nu poate da amenzi: Cine sunt noii oameni propusi la varful institutiei si de ce n-au fost votati inca in Parlament

Plenul Consiliului Concurentei a intrat in a 11-a zi in care nu poate aplica amenzi ori declansa investigatii, dupa ce Plenul Parlamentului nu a avut cvorum pentru numirea a sapte noi membri necesari institutiei pentru a functiona deplin. Motivul? USR n-a vrut sa voteze, dupa ce Comisiile reunite au respins candidatul acestei formatiuni, iar PSD si PNL n-au avut suficienti oameni care sa asigure cvorumul, asa ca sedinta s-a amanat pentru marti.

Eliminarea impozitului de 10% pentru concediile medicale, votata in comisiile din Senat

Eliminarea impozitului de 10% pentru concediile medicale, votata in unanimitate la comisii. Nicoleta Pauliuc a anuntat peFacebookca amendamentul propus alaturi de colegii din PNL a fost aprobat de comisiile reunite de Munca si Buget Finante din Senat. Putina alinare si dreptate. Amendamentul pe care l-am propus alaturi de colegii din PNL privind eliminarea impozitului .

Bugetul de stat pentru anul 2024 a fost aprobat de Parlament, cu 299 de voturi pentru si 82 de voturi impotriva

Bugetul de stat pentru anul 2024 a fost aprobat, miercuri. Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor l-a aprobat cu 299 de voturi pentru si 82 de voturi impotriva. Comisiile reunite de buget-finante au dat raport favorabil celor doua proiecte, marti, iar in plen au avut loc dezbaterile generale.

LIVEVIDEO Scandal intre Diana Sosoaca si George Simion, la inceputul sedintei in care se dezbate bugetul: Un pseudo lider fatalau de tinichea Ciolacu: Bugetul nu contine nicio apropiere de Rusia si nici miliardul de euro pentru vaccinuri - FOTO

Pe repede inainte, senatorii si deputatii au dezbatut timp de doua zile in comisiile de specialitate legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2024. Astfel, proiectul de lege a fost aprobat, marti, de membrii comisiilor reunite pentru buget-finante din Parlament, cu 23 de voturi pentru si 8 impotriva. De asemenea, parlamentarii au votat Anexele proiectului Legii bugetului de stat pe anul 2024. Bugetul a fost dezbatut in plen in scandalul provocat de parlamentarii AUR, care au venit cu pancarte si au bruiat discursul premierului Marcel Ciolacu. Sedinta a inceput cu un scandal intre George Simion si Diana Sosoaca.

Agerpres: Continua dezbaterile pe bugetul de stat pe 2024

Comisiile reunite de buget-finante continua marti dimineata dezbaterile cu ordonatorii de credite pe marginea proiectului bugetului de stat pe anul viitor.

Bugetul pe 2024 ar trebui sa ajunga astazi in plen

Comisiile reunite de buget-finante continua in aceasta dimineata dezbaterile cu ordonatorii de credite pe marginea proiectului bugetului de stat pe anul viitor. Sedinta comisiilor reunite ar urma sa inceapa in jurul orei 10:00, dupa ce, cu o seara in urma, s-a incheiat dupa ora 23:00, scrie Agerpres. Astzi, conform programului, la comisiile reunite de buget-finante .

Noua conducere a ASF asteapta votul Parlamentului, dupa simulacrul audierilor din comisiile reunite

Autoritatea pentru Supraveghere Financiara asteapta votul din aceasta noapte sau de maine al plenului Parlamentului care sa consfinteasca alegerea noii echipe de conducere facuta ieri de membrii comisiilor reunite de buget, finante, banci, de membrii comisiei economice, industrie si servicii din Senat si de membrii comisiei pentru politica economica, reforma si privatizare din Camera Deputatilor.

Cum au ajuns educatia si sanatatea tinte prioritare ale bugetului pe 2024. Bolos: Se vrea modernizarea marilor servicii publice

Bugetul pentru 2024 este dedicat modernizarii marilor servicii publice, a declarat ministrul Finantelor, Marcel Bolos, la audierile din Comisiile reunite de Buget - Finante din Parlament, conform Agerpres.

Ministrul Finantelor, despre bugetul pentru 2024: Este dedicat modernizarii marilor servicii publice. Cati bani vor fi dati la Educatie si Sanatate

Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, a spus la audierile din Comisiile reunite de Buget Finante din Parlament faptul ca bugetul pentru anul 2024 este dedicat modernizarii marilor servicii publice. As vrea sa subliniez cateva dintre particularitatile pe care bugetul pentru anul 2024 le are. Prima si, consideram noi, cea mai importanta, este un buget dedicat modernizarii marilor servicii publice. Iar aici educatia si sanatatea sunt de departe cu bugete care sunt destinate, pe de o parte, atat salarizarii si ma refer aici la partea de profesori, cadre didactice universitare, preuniversitare, personal didactic auxiliar, personal nedidactic, iar pentru aceasta categorie socio-profesionala, prin Ordonanta 115, publicata deja in Monitorul Oficial, s-a aprobat o crestere medie anuala de 20%. Daca ne raportam la ultimul an calendaristic, respectiv data ultimei majorari pentru profesori, respectiv luna iulie 2023, cred ca bine spun, atunci, pe parcursul unui an calendaristic, iata ca majorarile cumulate ale salariilor la profesori sunt de 50%, a declaratMarcel Bolos.

Fara cresteri de taxe si impozite in 2024. Amendamentul, adoptat de Comisiile de buget-finante

Comisiile reunite de buget-finante au adoptat singurul amendament agreat la nivelul PNL pentru legea bugetului de stat, acesta fiind cel prin care Coalitia se angajeaza sa nu mareasca taxele sau impozitele in 2024.

Bugetul pe 2024, in comisiile Parlamentului

Proiectele de lege privind bugetul de stat si al asigurarilor sociale de stat pe 2024 au intratin dezbaterea comisiilor Parlamentului, votul final urmand sa fie dat miercuri in plen. Update: Proiectul de buget al Curtii de Conturi pentru anul 2024 a primit luni aviz favorabil din partea comisiilor reunite de buget-finante din Parlament, cu 23 .

Legea pensiilor a primit raport de admitere in comisiile din Senat si merge la vot in plen

Legea pensiilor a primit, marti, raport de admitere in comisiile reunite de buget-finante si munca din Senat, cu 18 voturi pentru, un vot impotriva si opt abtineri si merge la vot in plenul care incepe la ora 17. Amendamentele Opozitiei nu au fost admise.

Comisiile de Aparare din Parlament au aprobat cea mai scumpa achizitie din istoria Armatei. Cat costa cele 32 de avioane F-35

Birourile permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor au decis, marti, aprobarea prealabila pentru initierea de catre Ministerul Apararii Nationale, prin Directia generala pentru armamente, a procedurii de atribuire a acordurilor aferente achizitiei a 32 de avioane F-35.

Reforma pensiilor speciale, pe masa alesilor dupa luni intregi de amanari. Romania, in pericol sa piarda miliarde

Amendamentele la reforma pensiilor speciale sunt dezbatute si votate astazi in comisiile reunite din Parlament. Exista riscul ca Romania sa piarda miliarde de la UE pentru ca legea va fi din nou atacata la CCR, potrivit unor surse. Astfel, Romania nu se va incadra in termenul din PNRR pentru trimiterea cererii de plata.

Parlament: Patru candidati pentru posturi de ambasador, audiati in comisiile de specialitate

Candidatii pentru patru posturi de ambasador vor fi audiati, marti, incepand cu ora 10,00, in Comisiile parlamentare reunite pentru politica externa si pentru comunitatile de romani din afara tarii.

USR cere audierea responsabililor centrelor de ingrijire a varstnicilor si a persoanelor cu dizabilitati

Liderii grupurilor USR au adresat presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului solicitari pentru convocarea Birourilor permanente reunite, astfel incat comisiile de specialitate sa poata lucra saptamana viitoare si sa-i audieze pe cei responsabili cu monitorizarea si controlul respectarii drepturilor persoanelor varstnice sisau cu dizabilitati, dupa cazul centrelor in care batranii erau supusi unor tratamente inumane.

Budai: Cheltuielile cu pensiile speciale in noile conditii vor fi apropiate de cele din sistemul contributiv

Varsta de pensionare va creste in cazul tuturor categoriilor de pensii speciale, va creste perioada la care se va raporta calculul si de asemenea se va majora treptat si perioada petrecuta in activitatea respectiva, astfel incat cheltuielile cu aceste pensii vor converge foarte mult catre sistemul contributiv, a afirmat, miercuri, ministrul propus al Muncii, Marius Budai, dupa audierile de la comisiile de specialitate reunite, din Senat si Camera Deputatilor.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )