Libnet.ro
UNICEF

05:45

Comoara lui Pablo Escobar a fost gasita. Era fix unde visase nepotul lui ca se ascunde

Playtech Playtech,
Comoara lui Pablo Escobar a fost gasita. Era fix unde visase nepotul lui ca se ascunde

Comoara lui Pablo Escobar, celebrul mafiot columbian, a generat adevarate pasiuni. Unii, in nebunia creata, au irosit alte mici averi pentru a o descoperi. Daca a fost sau nu descoperita comoara lui Pablo Escobar, aflam in randurile care urmeaza. Comoara lui Pablo Escobar a fost gasita Comoara lui Pablo Escobar se estimeaza a fi una . continuă pe Playtech

Nepotul lui Pablo Escobar a gasit o punga cu 14 milioane de lire sterline ascunsa in peretele uneia dintre casele traficantului

Nicolas Escobar, nepotul lui Pablo Escobar, spune ca a avut o viziune care i-a aratat unde sa caute banii in apartamentul din Medellin, Columbia.

Particula lui Dumnezeu a fost gasita de cercetatorii. Unde se afla si ce rol are

In 2012, directorul general al CERN, Rolf Heuer, anunta ca au descoperit Particula lui Dumnezeu, sau cum a fost denumt stiintifc bosonul Higgs. Anuntul i-a luat prin suprindere pe toti ceilalti oameni de stiinta. Particula lui Dumnezeu a fost gasita de cercetatorii Anuntul a fost facut la Geneva de catre Rolf Heuer in iulie 2012.

Descoperire socanta intr-o locuinta din Baragan. O femeie a fost gasita decedata de pompieri

O femeie, in varsta de 76 de ani, a fost gasita fara suflare in propria locuinta, dupa ce pompierii au fost alertati de vecini pentru a patrunde in apartament. Femeia nu mai fusese vazuta de cateva zile.

Nepotul lui Pablo Escobar a gasit 18 milioane de dolari in peretii unei case

Zvonuri privind comori ascunse de fostul lider al cartelului drogurilor au circulat multa vreme dupa moartea acestuia, in 1993. insa descoperirea neasteptata facuta de nepotul lui Escobar, Nicolas, pe o proprietate care i-a apartinut unchiului sau este de data recenta, scrie presa internationala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )