Libnet.ro
UNICEF

10:00

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti sau cum sa delegi reprezentanti ineficienti pe banii publici

Adevărul Adevărul,
Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti sau cum sa delegi reprezentanti ineficienti pe banii publici

Dupa recentele postari referitoare la lipsa unei infrastructuri coerente in Romania, mi-a atras atentia zilele trecute stirea conform careia directorul CNAB a fost demis la mai putin de jumatate de an de cand a fost numit in aceasta functie. continuă pe Adevărul

Traficul aerian pe cele doua aeroporturi ale Capitalei a atins aproape 3 milioane pasageri in primul trimestru

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, care administreaza cele doua aeroporturi ale Capitalei, a inregistrat, in primul trimestru al anului, pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti-Baneasa Aurel Vlaicu, un trafic aerian de 2,99 milioane pasageri si 32. 098 miscari de aeronave aterizari si decolari).

Bucuresti: Cati pasageri au trecut prin aeroporturile Baneasa si Otopeni in perioada ianuarie-martie

Prin aeroporturile din Bucuresti au trecut 2,99 milioane de pasageri in primul trimestru din 2019. Sunt datele prezentate de Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti. Cele aproape 3 milioane de curse au fost operate pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu. Majoritatea s-au inregistrat, insa, pe aeroportul din Otopeni de [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )