Libnet.ro
UNICEF

09:30

O companie de asigurari din Statele Unite a fost atacata de hackeri: 80 milioane clienti au fost expusi

B1 B1,
O companie de asigurari din Statele Unite a fost atacata de hackeri: 80 milioane clienti au fost expusi

Compania de asigurari Anthem, a doua ca marime din Statele Unite, a fost victima a ceea ce se crede a fi cel mai mare atac cibernetic din acest sector, in urma caruia au fost expusi 80 de milioane de clienti,. continuă pe B1

Casa Alba: Statele Unite nu au decis daca vor furniza armament Ucrainei

Statele Unite nu au luat deocamdata o decizie in legatura cu eventuala furnizare de armament Ucrainei, in contextul conflictului separatist din estul tarii, potrivit unui anunt facut joi de Casa Alba si citat de Reuters. Administratia americana analizeaza posibilitatea furnizarii de armament Ucrainei dupa o cerere a presedintelui ucrainean Petro Porosenko in acest sens.

John Kerry: Statele Unite nu doresc un conflict cu Rusia

Nici Statele Unite, nici Europa nu doresc un conflict cu Rusia, ci cauta cai diplomatice pentru reglementarea situatiei, a declarat secretarul de stat american John Kerry, in timpul unei declaratii de presa.

Statele Unite au cerut Romaniei permisiunea de dislocare a 250 militari la Baza Kogalniceanu

Statele Unite au cerut Romaniei permisiunea de continuare in 2015 a operatiunilor de transport multimodal a resurselor umane si materiale ale Guvernului american dinspre si catre Afganistan, prin dislocarea a maxim.

Lance Armstrong are probleme cu legea in Statele Unite

Nu ca s-ar fi dopat din nou pentru ca nici nu ar mai avea pentru ce, din moment ce este suspendat din toate activitatile sportive, dar este acuzat ca a parasit locului unui accident pe care l-a provocat in ultimele zile din 2014.

Moarte violenta pentru un barbat din Zalau. A fost ucis de doi caini de lupta

Un barbat in varsta de 54 de ani din Zalau a fost ucis de doi caini de lupta. Omul a fost atacat de animalele scapate de pe un teren privat. A fost gasit gasit desfigurat de catre un trecator, iar.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )