Libnet.ro
UNICEF

01:05

O companie ofera servicii gratuite pentru sustinerea companiilor in lucrul de la distanta

Adevărul Adevărul,
O companie ofera servicii gratuite pentru sustinerea companiilor in lucrul de la distanta

Pentru a ajuta companiile mici si mijlocii sa treaca mai usor de aceasta perioada, dezvoltatorul de solutii software de business Softone Romania ofera acces gratuit, timp de trei luni, pentru cate trei utilizatori ai companiilor doritoare la accesarea solutiei de gestiune Soft1 360, pentru a sustine lucrul de acasa. continuă pe Adevărul

Compania care ofera servicii gratuite de resurse umane pentru companiile care produc echipamente impotriva COVID-19

Romanian Software, companie ce dezvolta si implementeaza solutii software in domeniul resurselor umane, anunta ca ofera servicii gratuite de resurse umane pentru companiile care produc echipamente impotriva COVID-19: masti si halate de protectie, izolete, dezinfectanti si tratamente medicale.

Doua linii telefonice gratuite pentru consilierea psihologica a elevilor si profesorilor pe tema COVID-19

Elevii si profesorii, dar si parintii, au la dispozitie doua linii telefonice gratuite pentru consilierea psihologica pe tema COVID-19. Este vorba de numerele de telefon 0771. 767 si 0771. 750 la care raspund specialistii psihologi din cadrul Asociatiei Proacta EDU. Acestia vor oferi suport personalului didactic pentru comunicarea cu familiile si pentru a identifica situatiile speciale sau de risc in care se pot afla parintii sau elevii. Acestia vor beneficia, de asemenea, de consiliere psihologica. in functie de solicitari, familiile pot primi asistenta sociala, medicala si juridica.

Senatorul Vlad Alexandrescu: Guvernul trebuie sa ia masuri urgente pentru sustinerea artistilor independenti

Senatorul USR Vlad Alexandrescu cere Guvernului Orban sa ia masuri urgente pentru sustinerea artistilor independenti, a caror activitate s-a suspendat de pe-o zi pe alta si ei au ramas fara venituri. Vlad Alexandrescu spune ca cei care doresc pot sa semneze o petitie pentru sustinerea sectorului cultural independent adresata Guvernului, semnata pana acum peste 8. 000 mii de cetateni.

O companie ofera firmelor, institutiilor de invatamant si autoritatilor software gratuit pentru lupta impotriva Covid-19

Pentru a-si ajuta clientii sa faca fata provocarilor sociale si economice din aceasta situatie exceptionala generata de Covid-19, companiile SAP si Qualtrics au lansat noi solutii de Experience Management XM) dedicate companiilor, institutiilor de invatamant, respectiv autoritatilor guvernamentale si organizatiilor de sanatate publica, pe care le pune gratuit la dispozitia acestora.

Ministerul Finantelor: Ordonanta cu masurile pentru sustinerea mediului de afaceri, publicata in Monitorul Oficial

Ministerul Finantelor Publice anunta ca ordonanta 29, prin care Guvernul a adoptat mai multe masuri care vizeaza sustinerea mediului de afaceri in contextul crizei provocate de coronavirus, a fost publicata sambata in Monitorul Oficial.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )