Libnet.ro
UNICEF

17:00

Companiile romanesti sunt tot mai putin profitabile: scade rata castigurilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Companiile romanesti sunt tot mai putin profitabile: scade rata castigurilor

Companiile romanesti au avut anul trecut o rata medie a profitabilitatii la nivelul economiei de 0,53%, in scadere de la 1,6% in 2010, in conditiile in care profitul net consolidat s-a injumatatit, la 1,2 miliarde euro, iar cifra de afaceri consolidata. continuă pe Wall-Street Ro

Iasi: Un candidat la parlamentare promite sa fure mai putin decat contracandidatii sai

Unul dintre candidatii filialei iesene a PER, Gabriel Raduna, spera sa castige alegerile din colegiul Raducaneni pentru functia de deputat anuntand electoratul: Fur mai putin ca ei!, relateaza Agerpres.

Iasi: Un candidat promite sa fure mai putin decat contracandidatii sai

Gabriel Raduna, unul dintre candidatii filialei iesene a PER, isi doreste sa castige alegerile din colegiul Raducaneni pentru functia de deputat anuntand electoratul: Fur mai putin ca ei!. Daca as.

Orange a anuntat ca va vinde in curand iPad mini la preturi de la 149 euro impreuna cu abonament lunar de date de 35 de euro pentru 2 ani/La liber, iPad mini costa cel mai putin 469 euro

Cea mai mica tableta a Apple - iPad mini - va fi pusa in vanzare 'in curand' de catre Orange, liderul pietei de telefonie mobila, la preturi care incep de la 149 euro pentru versiunea de 16 GB) impreuna cu abonament lunar de date Colibri) de 35 de euro pentru 2 ani, a anuntat marti operatorul. Fara un contract, tableta este vanduta de operator la pretul de 469 de euro. Apple a prezentat micul iPad pe 23 octombrie, iar din 2 noiembrie au inceput livrarile. Tableta poate fi comandata si la magazinele online romanesti, preturile fiind cuprinse intre aproximativ 1. 650 lei si 2. 600 lei, in functie de capacitatea de stocare.

Romanii sunt subtratati si traiesc cu cinci ani mai putin fata de media europeana.

Romania ocupa ultimele locuri in Uniunea Europeana privind cheltuielile pentru ingrijiri medicale si medicamente, ceea ce se reflecta in speranta de viata, cu cinci ani mai mica decat media europeana, dar si in pierderi economice de peste 18 miliarde de euro, potrivit reprezentantilor ARPIM, potrivit Mediafax. La conferinta Mediafax Talks about Health Reform, organizata de agentia de presa Mediafax si ARPIM, in parteneriat cu Ministerul Sanatatii, au participat, din partea Asociatiei Romane a .

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )