Libnet.ro
UNICEF

14:30

Compartimentul de Primire Urgente al Spitalului Husi, inchis in urma scandalului cu fetita moarta

Antena3 Antena3,
Compartimentul de Primire Urgente al Spitalului Husi, inchis in urma scandalului cu fetita moarta

Compartimentul de Primiri Urgente a Spitalului Husi a fost inchis de conducerea unitatii dupa ce medicul care coordona activitatea acestei structuri si-a dat demisia in urma amenzii de 1. 500 de lei primita in. continuă pe Antena3

Compartimentul de Primiri Urgente a Spitalului Husi, inchis dupa scandalul declansat de moartea unei fetite

Conducerea Spitalului Husi a decis inchiderea compartimentului de Primiri Urgente dupa ce medicul care coordona activitatea acestei structuri si-a dat demisia in urma amenzii de 1. 500 de lei primita in cazul mortii suspecte, la 40 de minute de la internare, a unei fetite de patru ani.

Urgenta Spitalului Husi, inchisa in urma scandalului declansat dupa moartea suspecta a unei fetite

Compartimentul de Primiri Urgente a Spitalului Husi a fost inchis de conducerea unitatii dupa moartea suspecta a unei fetite, informeaza Mediafax. Medicul care coordona activitatea acestei structuri si-a dat d.

Seful Maternitatii Ploiesti a demisionat in urma scandalului privind femeia care a nascut in taxi

Managerul Spitalului de Obstetrica-Ginecologie Ploiesti, Calin Boeru, care detinea aceasta functie din anul 2006, a demisionat in urma scandalului care a izbucnit dupa ce o femeie care s-a prezentat la acest.

Seful Maternitatii Ploiesti a demisionat in urma scandalului cu femeia care a nascut in taxi

Managerul Spitalului de Obstetrica-Ginecologie Ploiesti, Calin Boeru, a demisionat in urma scandalului care a izbucnit dupa ce o femeie care s-a prezentat la acest spital a fost trimisa cu un taxi la Bucuresti si a nascut pe drum un copil declarat mort, informeaza Mediafax.

Directorul Maternitatii din Ploiesti a demisionat in urma scandalului in care o gravida a nascut intr-un taxi

Directorul Maternitatii Ploiesti, Calin Boeru, a demisionat in urma scandalului in care o femeie insarcinata din Prahova a nascut intr-un taxi un copil mort. Ministerul Sanatatii sesizeaza Parchetul Tribunalului Prahova in acest caz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )