Libnet.ro
UNICEF

13:00

Competitia privata se ascute si pe piata rachetelor din China

Hotnews Hotnews,
 Competitia privata se ascute si pe piata rachetelor din China

O alta racheta de clasa mica isi face debutul pe piata chineza. Sambata 17 august, baza spatiala Jiuquan a gazduit lansarea unei noi rachete chineze de clasa mica. Jielong 1 a fost prezentata pe piata ca o noua alternativa privata la rachetele operate de agentia spatiala CNSA. , potrivit Space Alliance. Jielong 1 este comercializata la un pret de 6 milioane de dolari pe lansare, adica 30. 000 de dolari per kilogram. continuă pe Hotnews

Consiliul de Stat din China cere integrarea Shenzhen cu Hong Kong si Macao

Consiliul de Stat din China a cerut o dezvoltare mai mare a orasului Shenzhen din sudul tarii, precum si integrarea culturii si economiei acestuia cu Hong Kong si Macao din vecinatate, transmite luni Reuters, citat de Agerpres. Directiva vine in contextul in care protestele antiguvernamentale din Hong Kong ameninta statutul hub-ului financiar asiatic. Hong Kong, unul din porturile cu cel mai mare trafic de pe glob, este in pragul primei recesiuni din ultimii zece ani, pe masura ce protestele antiguvernamentale violente din ultimele luni au speriat si indepartat turistii si au afectat vanzarile cu amanuntul si investitiile.

PIATA AUTO DIN ROMANIA: Ritmul de crestere al vanzarilor s-a temperat in ultimele 2 luni

Ritmul de crestere al vanzarilor pe piata auto din Romania s-a temperat in ultimele doua luni, dar evolutia la 7 luni din acest an consemneaza o crestere solida + 9,5%), in luna iulie fiind inregistrat un avans de 3,1% comparativ cu luna similara a anului anterior, potrivit datelor transmise, marti, de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

Piata imobiliara din Romania a ajuns la maturitate Comportamentul participantilor la piata a fost mai prudent in prima jumatate de an am asistat la scaderea volumului tranzactiilor cu 19,6%

In ultimele luni am asistat la acumularea de semnale de final de ciclu post-criza, cel mai lung ca durata din istoria Statelor Unite prima economie a lumii cu o pondere de 25% din PIB-ul global), atat in dimensiunea financiara, cat in sfera reala. Aceste semnale sunt vizibile si la nivelul pietei imobiliare un important element de legatura intre economia reala si economia financiara) din Romania, aspect reflectat de dinamica recenta a indicatorilor macro-sectoriali, se arata intr-o analiza publicata luni de economistul sef al Bancii Transilvania, Andrei Radulescu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )