Libnet.ro
UNICEF

18:00

Complexitatea jocului cu reguli simple: despre piata financiara si go, cu Bogdan Campianu, WoodCompany

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Complexitatea jocului cu reguli simple: despre piata financiara si go, cu Bogdan Campianu, WoodCompany

Ne-am intalnit cu Bogdan Campianu intr-o dimineata tarzie de vara. O vara agitata, care a stat sub semnul multor evenimente neprevazute pe plan mondial. Am pornit discutia din parcarea cladirii Metropolis Center, unde este sediul WoodCompany in. continuă pe Wall-Street Ro

Avocatul Gheorghe Piperea despre dosarul lui Bogdan Olteanu: Va marturisesc ca am savurat un pic momentul. Retinerea dlui Bogdan Olteanu deschide o cutie a Pandorei, consecintele fiind incalculabile in acest moment (VIDEO)

Bogdan Olteanu este aspru criticat de avocatul Gheorghe Piperea, cel care a redactat legea darii in plata. Piperea anunta ca va reprezenta un personaj implicat in acest dosar, doar pentru a-l vedea pe vi.

Traian Basescu, despre dosarul lui Bogdan Olteanu: Am avut cunostinta despre banii care se scoteau din Bulgaria. Banii s-au scos din Bulgaria, in trei transe de cate 300.000 de euro

Traian Basescu a facut dezvaluiri in cadrul unei emisiuni TV despre cazul penal al lui Bogdan Olteanu. Fostul presedinte a lasat de inteles ca stia de ilegalitatile comise de fostul presedinte al.

Ion Cristoiu, despre dosarul lui Bogdan Olteanu: in nici un caz Liviu Mihaiu n-a fost numit Guvernator al Deltei in schimbul milionului de euro dat de SOV

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre retinerea viceguvernatorului BNR, Bogdan Olteanu, sub acuzatia ca, in perioada iulie-noiembrie 2008,.

Ce scrie presa internationala despre arestarea lui Bogdan Olteanu

Retinerea viceguvernatorului Bancii Nationale, Bogdan Olteanu, a facut rapid inconjorul presei internationale, care a acordat spatii destul de generoase acestui subiect. Romania: Bancher importan.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )