Libnet.ro
UNICEF

06:45

Complot terorist, la 14 ani de la atentatele de la 11 septembrie, dejucat in SUA

România Liberă România Liberă,
Complot terorist, la 14 ani de la atentatele de la 11 septembrie, dejucat in SUA

Un barbat din statul american Florida a fost arestat preventiv sub acuzatia ca se pregatea sa comita un atac terorist la o ceremonie de comemorare a atentatelor din 11 septembrie 2001. continuă pe România Liberă

Seful FBI: Nu exista o amenintare credibila contra SUA pentru 11 septembrie

Biroul Federal de Investigatii din SUA nu a constatat vreo amenintare specifica si credibila la adresa Statelor Unite in perspectiva marcarii, vineri, a 14 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie.

Barack Obama a pastrat un moment de reculegere la 14 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a pastrat un moment de reculegere, vineri, la Casa Alba, cu ocazia comemorarii a 14 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001, relateaza site-ul cotidianului The.

Statele Unite ale Americii comemoreaza 14 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie (VIDEO)

Statele Unite ale Americii marcheaza, vineri, 14 ani de la atacurile terioriste din 11 septembrie 2001, in care au murit 2. 977 de persoane. Vor avea loc cermonii de comemorare, dar si un serviciu memorial in centrul.

FBI: Un barbat din Florida, arestat sub acuzatia ca pregatea un atac terorist la ceremonia de comemorare a atentatelor din 11 septembrie

Un barbat din statul american Florida a fost arestat preventiv fiind acuzat ca pregatea un atac terorist la ceremoniile de comemorare a 14 ani de la atentate din 11 septembrie 2001, relateaza CBS. Joshua.

REPORTAJ FOTO. Memorialul 11 septembrie: O calatorie emotionanta inapoi in timpul celui mai grav atentat din istoria SUA

La 14 ani de la atentatele care au facut mii de victime si au socat lumea intreaga, World Trade Center este aproape in intregime reconstruit. Freedom Tower, o cladire mai inalta si mai puternica ca Turnurile Gemene domina centrul mondial de comert, insa piesa de rezistenta ramane memorialul ridicat in amintirea celor care au murit in atac.

Seful FBI: Nu exista o amenintare credibila contra SUA pentru 11 septembrie

Biroul Federal de Investigatii din SUA FBI) nu a constatat ca ar exista vreo amenintate specifica si credibila la adresa Statelor Unite in perspectiva marcarii, vineri, a 14 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie 2001, a declarat joi directorul FBI, James Comey.

Atentatele de la 11 septembrie 2001 reprezinta un atac asupra spiritului libertatii

Ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de peste hotare, Angel Tilvar a transmis vineri un mesaj de solidaritate cu poporul american cu ocazia comemorarii atacurilor de la 11 septembrie, informeaza un comunicat de presa.

Ce a declarat Gabriel Oprea la 14 ani de la atentatele teroriste din SUA

Romania ramane angrenata in eforturile internationale de combatere a terorismului si extremismului, a declarat Gabriel Oprea, viceprim-ministru pentru securitate nationala si ministru al Afacerilor Interne, cu prilejul comemorarii a 14 ani de la atentatele teroriste din SUA.

Alerta in SUA. Complot terorist la o ceremonie de comemorare a atentatelor din 2001

Un barbat din statul american Florida a fost arestat preventiv sub acuzatia ca pregatea comiterea unui atac terorist la o ceremonie de comemorare a atentatelor din 11 septembrie 2001, informeaza site-ul postului.

Negationism: 11 septembrie n-a existat!

Dintre toate formele de defulare a frustrarilor ca sa nu zic: haterism), negationismul este cea pe care o inteleg cel mai putin. Oameni care neaga atentatele de la 11 septembrie. Oameni care neaga Holocaustul. Oameni care neaga Gulag-ul sau il compara: si spun ca n-a fost asa rau ca Holocaust-ul). Oameni care neaga genocidul armean.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )