Libnet.ro
UNICEF

16:15

Comportament REVOLTATOR al unui barbat din Vaslui: A aruncat apa FIARTA peste sotia lui, dupa ce a BATUT-O. Copiii lor au asistat iNGROZITI

B1 B1,
Comportament REVOLTATOR al unui barbat din Vaslui: A aruncat apa FIARTA peste sotia lui, dupa ce a BATUT-O. Copiii lor au asistat iNGROZITI

Un barbat din Vaslui a fost arestat, dupa ce a aruncat un ceaun cu apa fiarta peste sotia lui, provocandu-i arsuri grave. inainte de arecurge la acest gest extrem, barbatul si-a agresat fizic sotia,. continuă pe B1

Sfarsit tragic pentru un barbat din Vaslui. A fost strivit de un copac din curte

Un barbat de 66 de ani din judetul Vaslui a murit vineri dupa ce copacul pe care il taia a cazut peste el si l-a lovit la cap. Politia a deschis o ancheta in acest caz. Potrivit purtatorului de.

Trei copii din Vaslui, martorii unor scene cumplite. intr-o criza de nervi,a luat un ceaun cu apa clocotita si l-a aruncat peste ea

Un barbat din localitatea Fastaci, comuna Cozmesti a fost retinut sambata, de politisti, dupa ce acesta si-a agresat sotia si copiii si a aruncat un ceaun cu apa clocotita peste femeie, provocandu-i.

O ambulanta din Vaslui solicitata sa consulte un mort, in sicriu, gata de inmormantare! I-au pus oglinda sub nas sisupriza!

O familie din Vaslui a solicitat interventia unui echipaj SMURD, dupa ce li s-a parut ca mortul pe care se pregateau sa il conduca pe ultimul drum, ar fi, de fapt, viu. Intamplarea a avut loc in localitatea vasluiana.

Si-a pus viata in pericol pentru a-si salva logodnica si catelul. Gestul unui barbat i-a impresionat pe toti

Un barbat de 64 de ani a fost la un pas sa faca hipotermie in timp ce isi salva logodnica si catelul dintr-o groapa de noroi din Ladybower Reservoir, Anglia. Shaun Taylor a intrat sa ii salveze pe.

Cainii au adus moartea unui barbat. Victima atacului a fost gasita sfasiata, intr-o balta de sange

Un barbat a fost gasit mort, intr-o balta de sange, dupa ce a fost atacat de caini, in curtea unei gospodarii din judetul Hunedoara.

Cartierul Giulesti-Srbi din Bucuresti - fara apa, canalizare si strazi asfaltate n an Centenar. Consilierii USR cer primariilor sa rezolve problema

Consilierii USR Bucuresti cer Primariilor Sectoarelor 1 si 6 sa rezolve problema locuitorilor din cartierul Giulesti-Sarbi care stau fara apa, canalizare sau alimentare cu gaze, in Bucuresti, in anul Centenarului. Acestia spun ca au initiat doua proiecte de hotarare pentru a inlesni colaborarea intre cele doua institutii si pentru o rezolvare integrata a problemelor, insa Primaria Sector 1 nu ar fi fost de acord.

Dragnea, intrebat despre Olguta Vasilescu: Orice femeie din PSD e un pericol pentru orice barbat din partid

Orice femeie din interiorul PSD reprezinta un pericol pentru orice barbat din interiorul PSD-ului, a declarat Liviu Dragnea, intrebat daca se teme de Lia Olguta Vasilescu. intrebarea a fost pusa in contextul.

Dragnea, ntrebat daca Olguta Vasilescu este un pericol pentru el: Orice femeie din interiorul PSD reprezinta un pericol pentru orice barbat din interiorul PSD

Orice femeie din interiorul PSD reprezinta un pericol pentru orice barbat din interiorul PSD, a raspuns Liviu Dragnea, ironic, intrebat daca Lia Olguta Vasilescu nu reprezinta un pericol pentru el ca presedinte al partidului.

Acest barbat din Arges este dat disparut de mai multe zile! De ce se teme familia

Disparitie misterioasa in comuna Cosesti din Arges. De o saptamana, Ion Zavoianu, in varsta de 55 de ani, este de negasit, iar familia se teme ca barbatul a fost rapit sau chiar.

Cum a fost surprinsa o femeie in cabina de proba a unui magazin din Timisoara. Angajatii au crezut ca nu vad bine - FOTO

O femeie a fost filmata de doua ori in timp ce fura haine dintr-un magazin din Timisoara. Femeia are aproximativ 40 de ani si a fost filmata furand inca din 16 noiembrie. Atunci era insotita de o fetita.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )