Libnet.ro
UNICEF

22:30

Acest barbat din Arges este dat disparut de mai multe zile! De ce se teme familia

Antena3 Antena3,
Acest barbat din Arges este dat disparut de mai multe zile! De ce se teme familia

Disparitie misterioasa in comuna Cosesti din Arges. De o saptamana, Ion Zavoianu, in varsta de 55 de ani, este de negasit, iar familia se teme ca barbatul a fost rapit sau chiar. continuă pe Antena3

Ultima dorinta a preotului dat disparut de enoriasi si gasit in Germania. Ni s-au confirmat informatiile transmise initial

Disparitia preotului Hrisostom Filipescu a pus pe jar enoriasii Schitului Tibucani, din judetul Neamt, timp de mai bine de doua saptamani.

Utile: Oncolog: Un barbat din zece va dezvolta, la un moment dat, cancer de prostata; Cele mai comune greseli de dieta pe care le faci de Sarbatori!; Nu puteti tine post daca suferiti de asa ceva. Ce spun medicii

Abdomen perfect: alimente, exercitii, motive pentru care nu scapi de grasime. Adevarul poate fi dureros uneori, dar exercitiile nu sunt suficiente pentru a obtine un abdomen plat, iar o dieta sanatoasa te poate ajuta. Bolile hepatice nu dor decat in stadiile finale. Nu este nevoie sa detoxifiem noi ficatul, el are capacitatea de a se curata singur. in schimb, are nevoie de o dieta echilibrata, in care sa se regaseasca fructe, legume, proteine.

Oncolog: Un barbat din zece va dezvolta, la un moment dat, cancer de prostata. Ce trebuie stiut despre aceasta boala

Cancerul de prostata este cea de-a treia cauza de deces in randul barbatilor, dupa cancerul pulmonar si cel colorectal. Anual, 6. 000 de noi cazuri sunt diagnosticate in Romania, iar 2. 000 de romani isi pierd viata ca urmare a acestei afectiuni.

Localnici terorizati de o vulpe in Fagaras. Un barbat a fost muscat, iar copiilor le este teama sa mai mearga la scoala: Ne este frica sa mai iesim

Un barbat din Fagaras sustine ca a fost muscat de o vulpe. Animalul a fost vazut intr-un cartier din Fagaras, in apropierea unei scoli. Oamenii se tem acum sa nu le fie atacati copiii si le e frica.

Dragnea, ntrebat daca Olguta Vasilescu este un pericol pentru el: Orice femeie din interiorul PSD reprezinta un pericol pentru orice barbat din interiorul PSD

Orice femeie din interiorul PSD reprezinta un pericol pentru orice barbat din interiorul PSD, a raspuns Liviu Dragnea, ironic, intrebat daca Lia Olguta Vasilescu nu reprezinta un pericol pentru el ca presedinte al partidului.

VIDEO Imagini cu momentul n care un barbat din Alba Iulia a dobort cu pumnul o tnara n scara unui bloc / Principalul suspect, un recidivist condamnat pentru tlharie si tentativa de viol si eliberat recent

Barbatul care ar fi lovit o tanara in scara unui bloc din Alba Iulia a fost eliberat recent din inchisoare, dupa ce fusese condamnat pentru talharie si tentativa de viol, scrie presa locala, care prezinta si imagini cu momentul atacului surprinse de camerele de luat vedere. Recidivistul retinut de politie sustine insa ca este nevinovat.

Acest tip de cancer este cea de-a treia cauza de deces in randul barbatilor, dupa cancerul pulmonar si cel colorectal

Acest tip de cancer este cea de-a treia cauza de deces in randul barbatilor, dupa cancerul pulmonar si cel colorectal. Anual, 2000 de barbati romani isi pierd viata ca urmare a acestei afectiuni Boala.

Dragnea, intrebat despre Olguta Vasilescu: Orice femeie din PSD e un pericol pentru orice barbat din partid

Orice femeie din interiorul PSD reprezinta un pericol pentru orice barbat din interiorul PSD-ului, a declarat Liviu Dragnea, intrebat daca se teme de Lia Olguta Vasilescu. intrebarea a fost pusa in contextul.

Incendiile de vegetatie din California: cel mai devastator fenomen de acest tip din istoria statului

Cel putin 79 de persoane au decedat, iar alte 1. 200 sunt considerate disparute, in urma incendiilor de vegetatie din California, incendiul numit Camp Fire fiind cel mai devastator fenomen de acest fel din istoria statului, informeaza postul CNN, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2077 seconds )