Libnet.ro
UNICEF

13:31

Un computer cat o carte ar putea fi cel mai bun PC ca sa devii gamer de succes

Adevărul Adevărul,
Un computer cat o carte ar putea fi cel mai bun PC ca sa devii gamer de succes

Intel a prezentat in Romania cele mai puternice sistem dedicate segmentului de gaming, dar dintre toate se remarca noua versiune a NUC. Iata ce il face special. continuă pe Adevărul

Cel mai bun falafel cu salata de legume

Nautul este una dintre leguminoasele cu cele mai multe proteine. Poate inlocui cu succes carnea in meniul vegetarienilor si poate fi preparat in fel si fel de feluri de mancare. Noi iti propunem cel mai bun falafel cu salata de legume.

Aurelian Marin: 2016 va fi cel mai bun an de dupa Revolutie pentru litoralul romanesc

2016 se preconizeaza a fi cel mai bun an pentru litoralul romanesc de dupa Revolutie, conform domnului Aurelian Marin, directorul general al turoperatorului Paradis Vacante de Vis.

Agricultura ar putea inregistra cel mai bun an din ultimul deceniu - analiza a unei divizii Monsanto

Agricultura ar putea inregistra, in 2016, cele mai bune rezultate din ultimul deceniu, respectiv un business total de 24,5 miliarde lei, ca urmare a vremii favorabile din primavara, a investitiilor, relansarii consumului si a evolutiei preturilor, se arata intr-o analiza a Dekalb, divizie a Monsanto, potrivit Mediafax.

Cum ne pazim de alergiile solare. Preventia, cel mai bun medicament

Specialistii in dermatologie recomanda prudenta atunci cand ne expunem la soare. Cei care stiu ca au probleme atunci cand se expun pentru un timp mai indelungat ar trebui sa consulte medicul sau sa foloseasca diferite medicamente sau creme chiar si cu 15 zile inainte de a merge la mare.

Cum sa faci cel mai bun sorbet de lamaie dupa reteta lui Jamie Oliver

Vara aceasta, racoreste-te cu un sorbet de lamaie. Este un preparat simplu, recomandat de insusi Jamie Oliver. Pentru aceasta reteta, ai nevoie de cateva lamai de calitate, iar aroma puternica a acestor fructe este perfecta pentru un sorbet delicios, care te va racori imediat. Daca vrei, poti adauga un pic de vodca.

Cel mai lung pod din sticla a facut fata testului de rezistenta. Ce a presupus acesta (VIDEO)

Zhangjiajie Grand Canyon, cel mai lung pod din sticla din provincia chineza Hunan a fost pus la incercare pentru a vedea cat de rezistent este, conform unui filmulet aparut pe Facebook. Astfel ca.

Captura soc: Al doilea cel mai cautat mafiot italian a fost arestat dupa 20 de ani (FOTO)

Ernesto Fazzalari, al doilea cel mai cautat mafiot italiana fost arestat dupa 20 de ani. Fazzalari a fost seful Ndragheta, cea mai bogata si puternica organizatie criminala din.

Captura soc: Al doilea cel mai cautat mafiot italian a fost arestat dupa 20 de ani (FOTO)

Ernesto Fazzalari, al doilea cel mai cautat mafiot italiana fost arestat dupa 20 de ani. Fazzalari a fost seful Ndragheta, cea mai bogata si puternica organizatie criminala din.

Cel mai ieftin smartphone vine din India si costa mai putin decat o cartela prepay

Pe 30 iunie va ajunge pe piata un smartphone foarte ieftin. Cel mai ieftin de pana acum, dupa cum tot spune compania.

VIDEO Al doilea cel mai cautat mafiot italian, lider Ndragheta, arestat dupa 20 de ani

Al doilea cel mai cautat mafiot din Italia, Ernesto Fazzalari a fost arestat duminica de carabinieri dupa doua decenii in care acesta a fost fugar, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )