Libnet.ro
UNICEF

15:45

Comunitatea internationala promite 5,4 miliarde de dolari pentru reconstructia Fasiei Gaza

Hotnews Hotnews,
 Comunitatea internationala promite 5,4 miliarde de dolari pentru reconstructia Fasiei Gaza

Aproximativ 50 de tari si organizatii internationale au promis duminica ajutoare in valoare totala de 5,4 miliarde de dolari pentru reconstructia Fasiei Gaza, enclava palestiniana devastata de razboiul de 50 de zile cu Israelul din aceasta vara, a anuntat Conferinta donatorilor. continuă pe Hotnews

Banca centrala a Rusiei a cheltuit 1,5 miliarde dolari pentru sustinerea rublei

Banca centrala a Rusiei a cheltuit intr-o singura zi 1,5 miliarde de dolari pentru sustinerea rublei, in conditiile in care impactul sanctiunilor occidentale si scaderea pretului petrolului sporesc asteptarile ca institutia sa majoreze dobanzile, transmite Bloomberg, citat de Mediafax.

Promisiune internationala: 5,4 miliarde de dolari pentru reconstructia Fasiei Gaza

Aproximativ 50 de tari si organizatii internationale au promis duminica ajutoare in valoare totala de 5,4 miliarde de dolari pentru reconstructia Fasiei Gaza, devastata de razboiul de 50 de zile cu Israelul din aceasta vara, relateaza Mediafax.

Banca centrala a Rusiei a cheltuit 1,5 miliarde dolari intr-o singura zi pentru sustinerea rublei

Banca centrala a Rusiei a cheltuit intr-o singura zi 1,5 miliarde de dolari pentru sustinerea rublei. Masura are loc in conditiile in care impactul sanctiunilor occidentale si scaderea pretului petrolului.

UE ofera un ajutor suplimentar de 1,4 miliarde de dolari pentru dezvoltarea Afganistanului

Comisia Europeana a anuntat ieri acordarea unui ajutor suplimentar de 1,4 miliarde de euro pe perioada 2014-2020 pentru a contribui la dezvoltarea Afganistanului, relateaza France Presse, citata de Agerpres.

Venezuela, condamnata sa plateasca 1,6 miliarde dolari catre ExxonMobil

Venezuela a fost condamnata ieri de un tribunal de arbitraj international sa plateasca 1,6 miliarde dolari companiei petroliere ExxonMobil din SUA, din activele careia a expropriat in 2007 campul petrolifer Cerro Negro, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )