Libnet.ro
UNICEF

19:15

Concert anulat in Rotterdam din cauza unei amenintari teroriste. Politistii au oprit o furgoneta plina cu butelii de gaz

Adevărul Adevărul,
Concert anulat in Rotterdam din cauza unei amenintari teroriste. Politistii au oprit o furgoneta plina cu butelii de gaz

Politia din Olanda a oprit o duba cu numere de Spania in care au gasit mai multe butelii de gaz. O alerta terorista in Rotterdam a dus la anularea unui concertului trupei americane de rock Allah-Las, relateaza The Independent. continuă pe Adevărul

Judet intreg, ramas fara curent electric din cauza unei erori de calcul

Aproape tot judetul Caras-Severin a ramas fara curent electric vreme de o ora si jumatate, dupa ce un copac taiat de cativa muncitori a cazut pe linia de transport a energiei electrice Resita .

O adolescenta s-a sinucis din cauza colegilor. Oribil felul in care radeau de ea (FOTO)

O adolescenta s-a sinucis din cauza ca nu mai suporta felul in care colegii se purtau cu ea. Brandy Vela s-a impuscat cu pistolul familiei din cauza ca nu mai suporta jignirile colegilor sai care.

Circulatia tramvaielor 1 este blocata in zona Sincai, din cauza unui accident. Doua persoane sunt ranite

Un accident rutier a avut loc, miercuri seara, pe Bulevardul Gheorghe Sincai din Capitala, doua persoane persoane fiind ranite in urma impactului dintre doua masini. Din cauza accidentului, circulat.

ALARMA la Casa Alba: Secret Service sunt in ALERTA din cauza unui pachet suspect

S-a dat alarma la Casa Alba, iar agentii Secret Service sunt in alerta din cauza unui pachet suspect. stire in curs de actualizare .

SPP-ul american a ramas FARA BANI din cauza familiei numeroase a lui Trump

Publicatia americana USA Today informeaza ca din cauza vacantelor dese ale familiei prezidentiale Trump, SPP-ul american nu mai are bani si este in imposibilitatea de a-si mai plati agentii! Agentii.

Trafic restrictionat pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Capitala, din cauza unui accident rutier

Circulatia rutiera pe sensul spre Capitala al Autostrazii Soarelui este restrictionata, duminica seara, la kilometrul 55, din cauza unui accident rutier, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Circulatia pe Transfagarasan, ingreunata din cauza aglomeratiei

Traficul rutier este ingreunat duminica pe Transfagarasan, intre Balea Lac si Balea Cascada, din cauza numarului mare de masini, anunta Inspectoratul de Politie al Judetului Sibiu, potrivit Agerpres.

Alerta terorista in Rotterdam. Un concert a fost anulat dupa ce politistii au gasit o furgoneta plina cu butelii de gaz

Politia din Olanda a oprit o duba cu numere de Spania in care au gasit mai multe butelii de gaz. O alerta terorista in Rotterdam a dus la anularea concertului trupei americane de rock Allah-Las, relateaza The Independent.

PANICA in Marea Britanie! ALERTA din cauza pachet suspect pe strada Romford. Zona a fost EVACUATA (VIDEO)

Pachet suspect la Londra, pe Strada Romford, in apropiere de Braclays Bank. Zona a fost evacuata de urgenta. Romfordeste o suburbie din cadrul regiunii Londra Mare, Anglia, situata in.

Rusia: Stare de urgenta in orasul Rostov-pe-Don din cauza unui incendiu

Luni, Rusia a declarat stare de urgenta in orasul Rostov, pe Don, dupa ce un incendiu a cuprins 25 de cladiri din zona veche, afectand o suprafata de 7. 000 de metri patrati, conform unui responsabil.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )