Libnet.ro
UNICEF

17:15

Concerte de Anul Nou, la inceput de ianuarie, la Ateneul Roman si la Sala Radio

Adevărul Adevărul,
Concerte de Anul Nou, la inceput de ianuarie, la Ateneul Roman si la Sala Radio

Asa cum la Viena se sarbatoreste Noul An cu celebrul concert de valsuri, la Bucuresti primele zile de ianuarie indulcesc atmosfera cu cateva concerte extraordinare la Ateneul Roman si Sala Radio. continuă pe Adevărul

Peste 150 de jandarmi la datorie zilnic pentru ca buzoienii sa petreaca in siguranta mini-vacanta de Anul Nou

Peste 150 de jandarmi se vor afla la datorie in perioada 31 decembrie 2016 2 ianuarie 2017 pentru a asigura ordinea si siguranta publica in preajma minivacantei de Anul Nou. Potrivit estimarilor, peste 2. 500 de buzoieni vor participa la evenimentele organizate in spatiul public , respectiv concerte de Revelion, focuri de artificii si diverse manifestari cultural-artistice.

Venezueleanul Gustavo Dudamel, cel mai tanar dirijor al Concertului de Anul Nou, a facut senzatie la Viena VIDEO

Pe 1 ianuarie 2017, Gustavo Dudamel, in varsta de 35 de ani, a devenit cel mai tanar compozitor care a condus Filarmonica din Viena in faimosul Concert de Anul Nou. Traditionalul concert, transmis pe 1 ianuarie in 90 de tari, a avut in program lucrari de Johann Strauss tatal), Johann Strauss fiul), Franz Lehar, Emile Waldteufel, Franz von Suppe, Carl Michael Ziehrer.

Noua spitale din Capitala vor asigura asistenta medicala de Anul Nou

Intre 31 decembrie si 2 ianuarie, noua spitale si Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti vor asigura asistenta medicala de urgenta in Capitala de Anul Nou, informeaza.

Mesaje de Anul Nou: Felicitari digitale, trimise cu aceste aplicatii

Toata lumea da mesaje de Anul Nou, dar inspiratia nu ne loveste mereu atunci cand ar trebui. Pentru a nu fi prins in impas la trecerea in noul an, am creat o lista cu aplicatii pentru felicitari de Anul Nou. Cei care vor sa trimita felicitari de Anul Nou celor dragi, pot folosi cu usurinta [].

VIDEO Rascoala cu ursi, capre si mascati. Localnicii vor demisia primarului fiindca nu le-a organizat manifestari traditionale de Anul Nou

Revolta neobisnuita intr-o localitate din Botosani. Bandele de mascati care umblau cu uratul prin comuna Corni s-au rasculat impotriva primarului Dorel Dorneanu. Acestia i-au reprosat edilului ca nu a organizat o parada a obiceiurilor de Anul Nou ca in alti ani si ca nici macar nu a fost in localitate.

Brigitte a PATIT-O chiar de Anul Nou. Cum si-a RUPT Porsche-ul in benzinarie (FOTO)

Brigitte Nastase a avut probleme chiar de Anul Nou. Vedeta patit-o la benzinarie, cand a vrut sa alimenteze masina. Aceasta a rupt capacul de la rezervorul masinii sale Porsche. Dupa ce a.

BREAKING NEWS Daesh a revendicat carnagiul de Anul Nou de la Istanbul

Organizatia jihadista Statul Islamic Daesh) a revendicat luni, printr-un comunicat, responsabilitatea pentru atentatul produs intr-un club in Istanbul in noaptea de Anul Nou .

imparatul Akihito al Japoniei a rostit traditionalul discurs de Anul Nou. Ar putea fi ultimul

Imparatul Akihito al Japoniei a rostit luni, in fata a zeci de mii de persoane, traditionalul sau discurs de Anul Nou, care ar putea fi ultimul, in contextul dezbaterilor actuale legate de eventuala sa abdicare .

Urari INEDITE intre fotbalisti de Anul Nou. Cum l-a luat PESTE PICIOR Toni Kroos pe Ronaldo brazilianul si ce reactie GENIALA a avut acesta (FOTO)

Urari inedite intre fotbalisti de Anul Nou. Dupa ce Toni Kroos a avut o urare extrem de originala pe retelele de socializare, Ronaldo brazilianul a decis sa-i raspunda intr-un fel la fel de.

VIDEO Mariah Carey a facut playback, de Anul Nou, in Times Square: Nu va fi mai bine de atat

Cantareata americana Mariah Carey a sustinut, in noaptea de Anul Nou, unul dintre cele mai dezastruoase recitaluri din cariera sa, in Times Square din New York, unde defectiuni tehnice au dezvaluit faptul ca a facut playback, relateaza News. ro citand New York Times.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )