Libnet.ro
UNICEF

08:45

Noua spitale din Capitala vor asigura asistenta medicala de Anul Nou

B1 B1,
Noua spitale din Capitala vor asigura asistenta medicala de Anul Nou

Intre 31 decembrie si 2 ianuarie, noua spitale si Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti vor asigura asistenta medicala de urgenta in Capitala de Anul Nou, informeaza. continuă pe B1

Circulatie inchisa in zona Pietei George Enescu din Capitala, pentru petrecerea de Revelion

Circulatia este inchisa in zona Pietei George Enescu din Capitala, de vineri, pe strada Franklin, iar de sambata, ora 20. 00, pana duminica, la ora 02. 00, pe Calea Victoriei si pe strazile Stirbei Voda, George Enescu, Episcopiei, Constantin Esarcu, Dem I. Dobrescu si C. Rosetti, pentru petrecerea de Revelion, la care Primaria Bucuresti estimeaza ca vor participa aproximativ 30. 000 de persoane.

Mall-ul Park Lake din Capitala este evacuat in urma unei alerte cu bomba

Mall-ul Parck Lake din Capitala a fost evacuat, sambata dupa-amiaza, in urma unui apel telefonic prin care a fost anuntata amplasarea mai multor bombe in incinta centrului comercial, la ora transmiterii acestei stiri politistii facand verificari la.

Mall-ul Park Lake din Capitala a fost evacuat in urma unei alerte cu bomba

Mall-ul Parck Lake din Capitala a fost evacuat, sambata dupa-amiaza, in urma unui apel telefonic prin care a fost anuntata amplasarea mai multor bombe in incinta centrului comercial. Alarma s-a dovedit falsa, politistii terminand verificarile dupa.

Alerta cu bomba in Piata Amzei din Capitala, care s-a dovedit falsa

O alerta cu bomba, declansata in aceasta dimineata in Piata Amzei din Capitala, s-a dovedit falsa, dupa ce verificarile pirotehnistilor Serviciului Roman de Informatii SRI) au aratat ca bagajele abandonate contineau obiecte personale.

Hotelul Triumf din Capitala, dorit de mai multe institutii, printre care si DNA, a fost trecut in administrarea Ministerului Afacerilor Externe

Guvernul a decis trecerea Hotelului Triumf din Capitala in administrarea Ministerului Afacerilor Externe, care se va muta in imobil, dupa ce cladirea va fi renovata, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Liviu Iolu, la finalul sedintei de joi.

Circulatia tramvaielor, blocata pe Soseaua Progresului din Capitala din cauza unui accident rutier in care a fost ranita o persoana

Circulatia tramvaielor este blocata, joi dupa-amiaza, pe Soseaua Progresului din Capitala, pe sensul spre Soseaua Viilor, unde s-au ciocnit doua autoturisme, a declarat pentru News. ro purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, Ovidiu Munteanu.

Elena UDREA, mai SEXY ca niciodata. Fostul politician A iNTORS TOATE CAPETELE intr-un mall din Capitala (FOTO)

Elena Udrea a socant audienta cu tinuta sa. Fostul politician a iesit cu tanarul iubit intr-un mall din Capitala, purtand o rochie extrem de sexy. Udrea si manechinul Adrian Alexandrov au.

Circulatie inchisa in zona Pietei George Enescu din Capitala, pentru petrecerea de Revelion

Circulatia va fi inchisa in zona Pietei George Enescu din Capitala, de vineri pe strada Franklin, iar de sambata, ora 20. 00, pana duminica, la ora 02. 00, pe Calea Victoriei si pe strazile Stirbei Voda, George Enescu, Episcopiei, Constantin Esarcu, Dem.

Proiect de modificare a legislatiei rutiere. Soferii trecuti de 70 de ani vor face vizita medicala anual

Soferii din Romania care au implinit varsta de 70 de ani vor avea permise de conducere cu valabilitate de numai un an, iar pentru prelungirea permisului vor face o noua vizita medicala, mentioneaza un proiect de lege depus la Parlament.

ALERTA CU BOMBA la un CENTRU COMERCIAL din CAPITALA: O persoana a anuntat la 112 ca in mall s-ar afla mai multe dispozitive explozive (FOTO, VIDEO)

00Traficul a fost reluat pe Bulevardul Liviu Rebreanu, informeaza Digi 24. Alerta cu bomba la centrul comercial ParkLake din Bucuresti. in jurul orei 15. 00, o persoana a.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3081 seconds )