Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO Mariah Carey a facut playback, de Anul Nou, in Times Square: Nu va fi mai bine de atat

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mariah Carey a facut playback, de Anul Nou, in Times Square: Nu va fi mai bine de atat

Cantareata americana Mariah Carey a sustinut, in noaptea de Anul Nou, unul dintre cele mai dezastruoase recitaluri din cariera sa, in Times Square din New York, unde defectiuni tehnice au dezvaluit faptul ca a facut playback, relateaza News. ro citand New York Times. continuă pe Hotnews

Mariah Carey, recital dezastruos in Times Square de Anul Nou.A facut playback si chiar a renuntat sa mai mimeze: Nu va fi mai bine de atat! VIDEO

Cantareata americana Mariah Carey, in varsta de 46 de ani, a sustinut in noaptea de Anul Nou unul dintre cele mai dezastruoase recitaluri din cariera sa, in Times Square din New York, unde o serie de defectiuni tehnice au dezvaluit faptul ca a facut playback.

Megastarul Mariah Carey s-a facut de ras in fata miilor de newyorkezi prezenti in Times Square cu ocazia concertului de Anul Nou: Am ratat cate ceva, dar asta este |VIDEO

Finalul anului 2016 nu a fost atat de fericit pentru artista Mariah Carey. Diva a fost invitata sa sustina concertul din Times Square, New York, cu ocazia evenimentelor dedicate Anului Nou, iar prestatia artistei a lasat de dorit.

Spectacolul traditiilor pagane din nordul Moldovei. Masti traditionale care au facut inconjurul lumii si vechi dansuri ritualice in ajun de Anul Nou

Printre cele mai spectaculoase si vechi traditii de Anul Nou sunt pastrate in nordul tarii, in judetul Botosani. Pe langa dansurile ritualice conservate in mediul rural, uratorii beneficiaza si de masti traditionale, adevarate opere de arta, realizate de un mester renumit in intreaga lume.

Informatii noi despre atacul sangeros din noaptea de Anul Nou din Istanbul. Ce se intampla cu atacatorul (VIDEO)

Anul Nou nu a scapat de atacuri. Treagedia din noaptea de Revelion a ingrozit, din nou, o lume intreaga. in atacul comis intr-un club de noapte din Istanbul si-au pierdut viata 39 de oameni.

2016 a fost dificil, dar aceste greutati ne-au permis sa fim alaturi unii de altii. Mesajul lui VLADIMIR PUTIN de Anul Nou

Vladimir Putin a anuntat in mesajul transmis de Anul Nou ca 2016 a fost un an greu, dar care i-a facut pe ruti sa fie uniti. Acesta l-a considerat un an dificil, dar promitator, iar pentru viitor.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou: Dragi romani, nu va pierdeti increderea in Romania. VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis le transmite romanilor, in mesajul de Anul Nou, sa nu isi piarda increderea in Romania.

Mesaje de Anul Nou: Felicitari digitale, trimise cu aceste aplicatii

Toata lumea da mesaje de Anul Nou, dar inspiratia nu ne loveste mereu atunci cand ar trebui. Pentru a nu fi prins in impas la trecerea in noul an, am creat o lista cu aplicatii pentru felicitari de Anul Nou. Cei care vor sa trimita felicitari de Anul Nou celor dragi, pot folosi cu usurinta [].

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, GRAV BOLNAVA! NU a participat la slujba de Anul Nou

O raceala puternica a pus stapanire pe Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, iar din aceasta cauza ea nu vea putea participa duminica la slujba de Anul Nou. 'Regina nu se simte pregatita sa.

Regina Elisabeta a II-a nu va participa nici la slujba de Anul Nou, din cauza starii de sanatate

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu va participa, duminica, la slujba de Anul Nou, ea recuperandu-se dupa o raceala puternica, au transmis reprezentanti ai Palatului Buckingham, relateaza News. ro.

Regina Elizabeth nu va participa la slujba de Anul Nou din cauza starii de sanatate

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii nu va participa, duminica, la slujba de Anul Nou, ea recuperandu-se dupa o raceala puternica, au transmis reprezentanti ai Palatului Buckingham, informeaza Reuters.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )