Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesaje de Anul Nou: Felicitari digitale, trimise cu aceste aplicatii

Playtech Playtech,
Mesaje de Anul Nou: Felicitari digitale, trimise cu aceste aplicatii

Toata lumea da mesaje de Anul Nou, dar inspiratia nu ne loveste mereu atunci cand ar trebui. Pentru a nu fi prins in impas la trecerea in noul an, am creat o lista cu aplicatii pentru felicitari de Anul Nou. Cei care vor sa trimita felicitari de Anul Nou celor dragi, pot folosi cu usurinta []. continuă pe Playtech

Peste 150 de jandarmi la datorie zilnic pentru ca buzoienii sa petreaca in siguranta mini-vacanta de Anul Nou

Peste 150 de jandarmi se vor afla la datorie in perioada 31 decembrie 2016 2 ianuarie 2017 pentru a asigura ordinea si siguranta publica in preajma minivacantei de Anul Nou. Potrivit estimarilor, peste 2. 500 de buzoieni vor participa la evenimentele organizate in spatiul public , respectiv concerte de Revelion, focuri de artificii si diverse manifestari cultural-artistice.

Sfaturi de la Uber: cum eviti situatiile neplacute si tarifele marite de Anul Nou

Uber Romania a creat o lista de sfaturi si informatii utile pentru utilizatori, care sa ii ajute sa ajunga la destinatie in siguranta si la costuri cat mai reduse, in noaptea de Anul Nou. in Romania, zeci de mii de oameni sunt asteptati sa foloseasca aplicatia Uber in cele patru orase unde serviciul este prezent: [].

Ce sa nu faci de Anul Nou

In timp ce majoritatea traditiilor vorbesc despre ce ar trebui sa faci de Anul Nou pentru ca urmatoarele 12 luni sa fie rodnice, pline de noroc si sanatate, noi va prezentam o lista cu ce nu trebuie sa faci daca vrei sa atragi fortele binelui.

Politia franceza a arestat un barbat suspectat ca ar fi intentionat sa comita un atac terorist in noaptea de Anul Nou

Politia franceza a anuntat ca, miercuri, a fost arestat un barbat care intentiona sa comita un atac terorist in noaptea de Anul Nou. Alte doua persoane, una dintre care este suspectata ca planuia sa atace politisti, au fost arestate.

Cum petrec romanii de Anul Nou si Sf.Vasile. Obiceiuri vechi de cand lumea pentru belsug, innoire, spor si sanatate

Daca de Craciun oamenii cinstesc nasterea Mantuitorului in familie, de Anul Nou si de Sfantul Vasile petrec in comunitate, toata lumea este pe drum, pe ulita. Romanii se distreaza pastrand o parte dintre obiceiurile pagane despre care spun ca ii apara de rele si ii tin sanatosi si prosperi pentru un an intreg.

Noaptea de Anul Nou in lume: ce sa faci ca sa intampini 2017 cum trebuie, in functie de unde calatoresti

Trecerea intr-un nou an aduce sentimentul unui nou inceput si este un motiv de sarbatoare pentru oamenii de peste tot, care petrec alaturi de prieteni. In acelasi timp, este un moment in care toata lumea spera la ce este mai bun si de aceea exista si.

Revelion in centrul Devei: Carlas Dreams si Taxi vor concerta de Anul Nou. Focuri de artificii in Hunedoara

Patru ore de concerte muzicale vor avea loc in centrul istoric al Devei, in Ajunul Anului Nou. Revelionul va fi intampinat cu focuri de artificii si un spectacol de lasere. Focuri de artificii vor fi si in centrul Hunedoarei.

SUPERSTITII de Anul Nou pentru SANATATE si NOROC! Ce sa faci pentru a avea succes in 2017

Superstitiile si obiceiurile pentru succes in Noul An au luat nastere potrivit fiecarui aspect si suntrespectate de oricine doreste sa-si imbunatateasca situatia in anul ce.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )