Libnet.ro
UNICEF

19:45

Concluziile reuniunii ministrilor apararii din cadrul Summit-ului NATO din Tara Galilor

România Liberă România Liberă,
Concluziile reuniunii ministrilor apararii din cadrul Summit-ului NATO din Tara Galilor

Alianta Nord-Atlantica va ramane alaturi de Ucraina si va sustine in continuare integritatea si suveranitatea acestei tari, pe drumul sau de integrare europeana. Acesta este cel mai important mesaj pe care liderii NATO, in frunte cu Secretarul General, Anders Fogh Rasmussen, l-au transmis in cadrul evenimentului din Tara Galilor. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, la finalul summit-ului NATO: Toate obiectivele au fost atinse. Romania va gazdui un comandament NATO, centru de antrenament naval la Marea Neagra si va fi natiune-cadru pentru siguranta cibernetica a Ucrainei

Presedintele Traian Basescu a declarat, la finalul summit-ului NATO, ca toate obiective tarii noastre au fost atinse. Astfel, Romania va gazdui un comandament NATO, SUA au propus crearea unui centru de antrenament si exercitii navale la Marea Neagra iar tara noastra va fi natiune-cadru pentru siguranta cibernetica a Ucrainei. In plus, Marea Neagra e evidentiata in documentele finale ale summitului ca avand o importanta deosebita pentru securitatea euro-atlantica. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratiile sefului statului.

NATO a reafirmat tinta de a investi in jur de 20% din bugetele de Aparare pentru echipamente

Asistentul secretarului general al NATO, Sorin Ducaru, a declarat, vineri, ca in cadrul summit-ului s-a reafirmat o tinta importanta, aceea de a investi in jur de 20% din bugetele de Aparare pentru echipamente si.

Declaratia Summit-ului NATO: Condamnam interventia Rusiei in Ucraina

Declaratia adoptata de sefii de stat si de guvern participanti la reuniunea Consiliului Nord Atlantic din Tara Galilor reafirma faptul ca cea mai mare responsabilitate a NATO este sa protejeze si sa apere teritoriile si populatiile noastre impotriva unui atac, asa cum prevede Art. 5 al Tratatului de la Washington.

Aliatii din cadrul NATO promit sa aloce mai multi bani pentru domeniul apararii

Statele aliate s-au angajat, vineri, sa se conformeze regulilor NATO in virtutea carora trebuie sa aloce cel putin 2% din PIB pentru cheltuielile militare, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )