Libnet.ro
UNICEF

22:30

Concordia Chiajna invinge Dinamo in Stefan cel Mare si pune presiune pe Ioan Andone

Online Sport Online Sport,
Concordia Chiajna invinge Dinamo in Stefan cel Mare si pune presiune pe Ioan Andone

In timp ce Harlem Gnohere inscrie pe banda rulanta in Liga a 3-a pentru echipa a doua a clubului, unde a fost exilat dupa refuzul de a-si prelungi contractul, Dinamo sufera acolo unde conteaza cu adevarat si sambata seara a pierdut cu 0-1 intalnirea cu Concordia Chiajna chiar in Stefan cel Mare. continuă pe Online Sport

Ultima batalie dintre Stefan cel Mare si turci: cum a fost salvat domnitorul moldovean dintre cadavre de aprodul Purice, dupa ce a cazut de pe cal

In anul 1486, Stefan cel Mare a avut ultima sa batalie cu turcii. Imperiul Otoman a trimis in Moldova o armata numeroasa pentru a-l inlatura pe Stefan de la conducerea tarii si pentru a-l numi pe Hronoda. Razesii voievodului moldovean au iesit invingatori, iar aceasta batalie a reprezentat ultima confruntare din razboiul de 13 ani purtat de Stefan cel Mare pentru inlaturarea suzeranitatii Portii.

Liga 1: Dinamo - Concordia Chiajna 0-1/ Cainii au coborat pe locul cinci in clasament

Concordia Chiajna a produs surpriza serii in Liga 1, castigand cu 1-0 pe terenul celor de la Dinamo, intr-o partida din etapa a zecea a campionatului. In minutul 33, Cristescu a inscris unicul gol al meciului, dupa o centrare venita de la Bucurica. Echipa lui Ioan Andone are 16 puncte si se afla in prezent pe locul 5 in clasament, la o diferenta de patru puncte fata de rivala Steaua, ocupanta primului loc.

FC Botosani a invins in deplasare Concordia Chiajna, scor 2-0, in Liga I

Formatia FC Botosani a invins, miercuri seara, in deplasare, cu scorul de 2-0 0-0), echipa Concordia Chiajna, intr-un meci din etapa a noua a Ligii I.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )