Libnet.ro
UNICEF

20:15

Romania se pregateste de ora de iarna: ziua de duminica va fi cea mai lunga din an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania se pregateste de ora de iarna: ziua de duminica va fi cea mai lunga din an

Romania va trece, in noapte dintre sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna, iar ziua de 26 octombrie va fi cea mai lunga din an. continuă pe Wall-Street Ro

Lumea tenisului este in stare de soc anafilactic: Simona Halep obtine cea mai mare victorie a carierei si ii administreaza Serenei Williams cea mai drastica infrangere din istorie!

Simona Halep a reusit miercuri sa o invinga pe Serena Williams, 6-0 6-2, la Turneul Campioanelor de la Singapore. A fost prima victorie din cariera in fata unei jucatoare de top 3 mondial, cea mai importanta de pana acum. Pentru Serena, acest rezultat echivaleaza cu cea mai drastica infrangere a carierei! Americanca a incercat, nu a avut nici o problema fizica, insa pur si simplu nu a fost lasata sa joace. Gratie vicrtoriei de miercuri, Halep urca pe locul 1 in Grupa Alba si afla daca se califica deja in semifinale dupa meciul de astazi Ivanovic - Bouchard, live pe siteul onlinesport. ro. Nu exageram cu nimic: lumea tenisului este in stare de soc si nu orice soc, ci soc anafilactic. Halep a jucat exemplat, a aratat un joc de inalta clasa in fata caruia Serena Williams pur si simplu s-a rupt, s-a inclinat pana la pamant si a ramas acolo intinsa, desi pe teren arata ca totusi inca merge. Urmatorul meci e vineri, cu Ana Ivanovic, ramaneti pe site pentru a afla primii ora.

Graul, cea mai transportata marfa pe canalele navigabile din Romania

Graul este cea mai transportata marfa pe principalele canale navigabile din Romania, Canalul Dunare-Marea Neagra si Canalul Poarta Alba-Midia Navodari. Urmeaza in top minereul de fier si porumbul.

Romania, cea mai buna pozitie din ultimii cinci ani in clasamentul FIFA. Vezi TOP 10

Nationala Romaniei a urcat, in clasamentul FIFA, pana pe locul 21, cea mai buna pozitie ocupata de tricolori in ultimii 5 ani. in martie 2009 Romania ocupa locul 20, dupa care a coboat in clasament.

Ioana Petrescu: Reducerea CAS este cea mai mare scadere de taxe din Romania

Reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator este cea mai mare scadere de taxe din Romania, tara noastra scazand taxele concomitent cu trecerea printr-o consolidare fiscala, a declarat Ioana Petrescu, ministrul Finantelor Publice.

Romania avea la jumatatea anului a treia cea mai mica datorie publica din UE

Datoria guvernamentala a Romaniei a scazut cu 218 de milioane de lei in trimestrul al doilea fata de primele trei luni si a coborat la 248,3 miliarde de lei 38,5% din PIB), fiind a treia cea mai mica datorie publica raportata la PIB din Uniunea Europeana UE), potrivit datelor prezentate joi de Eurostat.

Romania urca 5 pozitii in clasamentul FIFA: Locul 21, cea mai buna clasare din ultimii cinci ani si jumatate

Echipa nationala a Romaniei ocupa locul 21, cu 876 de puncte, dupa o urcare de cinci pozitii, in ierarhia FIFA-Coca Cola, data publicitatii joi, aceasta fiind cea mai buna clasare a tricolorilor din martie.

Simona Halep obtine cea mai mare victorie a carierei si ii administreaza Serenei Williams cea mai drastica infrangere din istorie!

Simona Halep a reusit miercuri sa o invinga pe Serena Williams, 6-0 6-2, la Turneul Campioanelor de la Singapore. A fost prima victorie din cariera in fata unei jucatoare de top 3 mondial, cea mai importanta de pana acum. Pentru Serena, acest rezultat echivaleaza cu cea mai drastica infrangere a carierei! Americanca a incercat, nu a avut nici o problema fizica, insa pur si simplu nu a fost lasata sa joace. Gratie vicrtoriei de miercuri, Halep urca pe locul 1 in Grupa Alba si afla daca se califica deja in semifinale dupa meciul de astazi Ivanovic - Bouchard, live pe siteul onlinesport. ro.

Cea mai mare pata solara, vizibila cu ochiul liber pe suprafata Soarelui

In aceasta perioada, oamenii pot vedea cu ochiul liber cea mai mare pata solara de pe suprafata Soarelui, din ultimii 24 de ani, informeaza washingtonpost. com, citat de Mediafax.

Transalpina, cea mai inalta sosea din tara, a fost inchisa. Drumarii se tem de ninsori

Transalpina, drumul aflat la cea mai mare inaltime din tara, a fost inchis incepand de ieri de catre Sectia Drumurilor Nationale Targu Jiu. in prezent se mai poate circula doar pana in zona Ranca.

Cum se prepara cea mai gustoasa conopida murata

E anotimpul muraturilor. Vie ca sunt gogonele, fie ca e vorba de varza sau gogosari, gospodinele sunt ca furnicutele prin bucatarie. Noi iti propunem reteta pentru cea mai gustoasa conopida murata.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )