Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ce conditii pune PSD pentru semnarea acordului politic propus de Iohannis

B1 B1,
Ce conditii pune PSD pentru semnarea acordului politic propus de Iohannis

PSD a transmis ca va analiza in cadrul Comitetului Executiv propunerea presedintelui Iohannis privind semnarea unui Pact politic pentru o Romanie Europeana. Totusi, partidul precizeaza deja ca documentul ar. continuă pe B1

PSD vrea includerea a 7 aspecte vitale in acordul politic propus de Iohannis, printre care condamnarea protocoalelor

PSD anunta ca va analiza in cadrul Comitetului Executiv CEx) al partidului propunerea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la acordul politic si va formula un raspuns oficial, dar sustine ca documentul sa contina sapte aspecte vitale, printre care condamnarea protocoalelor secrete.

Document. Ce contine acordul politic propus de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca invita partidele parlamentare sa semneze un acord national pentru Romania europeana. Ce contine in esenta acest acord: NOI, semnatarii acestui.

Lista PSD pentru consultarile cu Klaus Iohannis

Antena 3 a prezentat componenta membrilor cu care PSD se va duce la consultari la Palatul Cotroceni, consulatri care deja au mai multe teme decat cele anuntate initial de Presedinte atunci cand a convocat aceste.

Raspunsul PSD pentru Iohannis, dupa criticile la ultima ordonanta de urgenta adoptata

PSD considera ca obiectiile presedintelui Klaus Iohannis fata de ordonanta de urgenta privind alegerea presedintilor de consilii judetene prin vot uninominal, direct, au la baza o abordare populista,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )