Libnet.ro
UNICEF

15:00

Confruntare intre candidatii la Primaria sectorului 3: Ce spun Aurelian Badulescu si Mihail Neamtu despre problemele sectorului. Cum a explicat candidatul PSD episodul controversat de la conferinta lui Nicusor Dan (VIDEO)

B1 B1,
Confruntare intre candidatii la Primaria sectorului 3: Ce spun Aurelian Badulescu si Mihail Neamtu despre problemele sectorului. Cum a explicat candidatul PSD episodul controversat de la conferinta lui Nicusor Dan (VIDEO)

Candidatii pentru Primaria sectorului 3 al Capitalei, Mihail Neamtu PMP) si Aurelian Badulescu PSD) s-au intalnit intr-o confruntare electorala, marti seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician,. continuă pe B1

Alegeri locale 2020 Ciprian Ciucu sustine ca la Primaria sectorului 6 s-a format, dupa 2016, o retea de firme clientelare

Ciprian Ciucu, candidatul PNL la primaria sectorului 6, sustine ca nu mai putin de 10 firme infiintate dupa anul 2016, au client unic sau peste 97% din afaceri doar cu Primaria sectorului 6, condusa de Gabriel Mutu de la PSD.

Candidatul PNL pentru Primaria Sectorului 3 acuza ca sediul Biroului Electoral din acest sector a fost stabilit ilegal in cladirea unei scoli

Candidatul PNL pentru Primaria Sectorului 3, Adrian Moraru, atrage atentia asupra faptului ca Biroul Electoral al Sectorului 3 pentru alegerile locale a fost amenajat intr-o cladire care apartine de Scoala Leonardo da Vinci si unde ar trebui sa invete zece clase de copii de gimnaziu.

VIDEO Alegeri locale 2020 Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la Primaria Sectorului 2, la interviurile HotNews: Vreau sa reintroduc asa numitul sectorist Taxa de parcare, majorata la 200 de lei

Dan Cristian Popescu, candidat independent sustinut de PSD la Primaria Sectorului 2, vrea sa majoreze taxa pentru parcarea de resedinta pana la 200 de lei in primul an, fata de 40-80 lei cat este acum, sa marcheze toate locurile de parcare si sa incheie contracte pentru fiecare. Acesta spune ca in prezent sunt marcate 26. 000 de locuri de parcare, dar in realitate sunt peste 120. 000 pe care nu le gestioneaza nimeni, ceea ce genereaza abuzuri, fiind peste 20. 000 de rable abandonate pe domeniul public. Dan Cristian Popescu spune ca nu ar vrea sa mai permita parcarea masinilor pe trotuar, dar in contextul in care este nevoie de parcare, daca va fi ales primar, va discuta cu cetatenii din fiecare zona pentru a decide daca doresc sau nu acest lucru. Pentru pastrarea curateniei pe strazile din Sector, candidatul vrea sa reintroduca sectoristul, un politist local care sa se ocupe de o anumita zona si cxare sa dea amenzile maxim permise de lege celor care arunca gunoiul pe jos.

Dezbatere pe B1 TV. Principalii candidati la Primaria Sectorului 1, fata in fata. Dan Tudorache: Am inceput proiecte importante Clotilde Armand: Alegatorii sa ia in calcul realizarile, nu promisiunile (VIDEO)

Jurnalistul B1 TV Silviu Manastire i-a adus duminica, in fata telespectatorilor, pe principalii candidati la Primaria Sectorului 1, cel mai bogat sector al Capitalei. Clotilde Armand, candidata USR-PLUS sustinut.

Alegeri locale 2020. Radu Mihaiu, candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Sectorului 2, invitat luni, de la ora 11.00, la interviurile HotNews LIVE

Radu Mihaiu este candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar al Sectorului 2. Ce solutii are pentru salubrizarea sectorului, unul dintre cele mai murdare din Bucuresti? Cum vrea sa rezolve problema parcarilor si cea a dezvolarii urbanistice haotice, astfel incat sa nu mai apara blocuri intre case sau pe spatiile verzi? Radu Mihaiu este invitat la interviurile HotNews live, luni, incepand cu ora 11. 00, pentru a raspunde intrebarilor noastre si a celor primite de la cititori. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand atacuri la persoana sau injurii nu vor fi aprobate.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )